Självständighetsdagens förfest på skridskor

På utomhusisen i Åggelby kommer du att få höra en energisk blandning av nya hitar och gamla klassiker med glad stämning, så att alla ska ha en så trivsam söndag
Sö 5.12.2021, kl. 18:30 – 20:30
Åggelby idrottsparks konstisbana, Ståthållarvägen 11, Helsingfors
Gratis

Datum och tid

Sö 5.12.2021, kl. 18:30 – 20:30

Plats

Åggelby idrottsparks konstisbana, Ståthållarvägen 11, Åggelby, Helsingfors
Åggelby idrottsparks konstisbana
Ståthållarvägen 11
Åggelby
Helsingfors
Öppna kartan
Öppnas i en ny flik

Språk

Suomi

Arrangör

Pris

Gratis

Beskrivning

DJ RNo är en av Finlands bästa klubb-dj:ar som under sin 15 år långa karriär har turnerat i nästan hela Finland, och gjort avstickare även till Baltikum och de andra nordiska länderna flera gånger, för att inte glömma några spelningar i USA. Som den största enstaka prestationen kan nämnas andra plats i DJ FM-tävlingen 2012. 

Just nu turnerar DJ RNo förutom på egna klubbspelningar även som SAARAs turné-dj. RNo har tidigare turnerat även flera år tillsammans med Redrama och Isac Elliot. RNo som har bott hela sitt liv i Helsingfors blev intresserad av en karriär som dj då hans storebror köpte sina första grammofonskivspelare i slutet av 90-talet. RNo tränade på sin storebrors utrustning en tid som hobby. Det egentliga intresset vaknade när RNo skaffade egen dj-utrustning sommaren 2004. En karriär som dj lockade och efter att ha tränat ett år blev resultatet den första klubbspelningen, varefter inget slut har kunnat ses. 

De oförglömligaste spelningsminnena är den jättestora festivalen VG-Lista i Oslo och den första spelningen i USA. RNo har också varit uppvärmningsband för världsberömda artister, såsom Jason Derulo, Pink, Sean Kingston, Ice Cube, Xzibit, Brick & Lace, Sisqo och Coolio.

Självständighetsdagens förfest på skridskor
Ståthållarvägen 11, Åggelby, Helsingfors
Ruttbeskrivning (Google)
Öppnas i en ny flik
Ruttbeskrivning (HSL)
Öppnas i en ny flik