NouNous Festival 2021

NouNous Festival är nästan som en tradition, då den första veckan i december bjuds komedikompisar på Kallo Collectives unika, i år 5-dagars festival.
1 – 5.12.2021
Cirko - Centrumet för nycirkus, Gasverksgatan 1/4, byggnad 8, Helsingfors
6,50-50€

Datum och tid

1 – 5.12.2021

Plats

Cirko - Centrumet för nycirkus, Gasverksgatan 1/4, byggnad 8, Berghäll, Helsingfors
Cirko - Centrumet för nycirkus
Gasverksgatan 1/4, byggnad 8
Berghäll
Helsingfors
Öppna kartan
Öppnas i en ny flik

Arrangör

Pris

6,50-50€

Beskrivning

NouNous Festival är nästan som en tradition, då den första veckan i december bjuds komedikompisar på Kallo Collectives unika, i år 5-dagars festival. Den populära festivalen tar med det bästa av finsk och internationell fysisk komedi till Helsingfors. Föreställningarnas teman tar från femininitetens värld genom stora illusioner till toppen av komediklassikern. Alla föreställningar är Helsingfors premiärer.

Festivalen börjar med en förtrollande Only Bones-version av Marina Cherry från Montana. Den tidigare rockstjärnan, nuvarande fakir Hamish av Mika Formunen balanserar mellan sina speciella färdigheter. Paolo Nanis internationella hit The Letter har nått kultberömmelse och har kallats komedins uppslagsverk. Incredible Michael Might och hans Amazing Magic Show tar till en helt annorlunda resa, magins värld! 

I år finns det två demos; Emma Castréns gynekolog är ett äventyr in i kroppens inre värld och Viivi Roihas V++ leker med stereotyper av luftakrobatik. 

För första gången presenteras filmer med cirkustema på festivalen; Mad in Finland, en dokumentär-fiktion av Elice Abonce Muhonen och Frédéric Barretts första film Bonnet D’Homme.

Festivalen kureras av cirkusartisterna Jenni Kallo och Thom Monckton.  

Cirko

1.-5.12.2021

Biljetter 6,50-22,50€, seriebiljett 50€ från Tiketti, demos har en frivillig avgift. 

Foto: Kallo Collective (c) Marina Cherry