Gå till innehållet

OMPLANERAD | Don’t Shake Hands With the Lonely Kids – Alex Blom

Näyttely on siirtynyt koronatilanteesta johtuen, uusi näyttelyaika on 14.5.-4.6.2021. Taidetta identiteettien eri muodoista. Akryyli-, vesiväri- ja guassimaalauksia yhdistettynä digitaaliseen taiteeseen.
14.5 – 4.6.2021
Malms kulturhus, Nedre Malms torg 1, Helsingfors
Gratis

Datum och tid

14.5 – 4.6.2021

Plats

Malms kulturhus, Nedre Malms torg 1, Malm, Helsingfors
Malms kulturhus
Nedre Malms torg 1
Malm
Helsingfors
Öppna kartan

Övrig information

+358 9 310 80831
Webbsida

Arrangör

Pris

Gratis

Beskrivning

“Taiteessa minua kiinnostaa käsitellä identiteettien eri muotoja. Sellaiset asiat kuin sukupuoli-identiteetin muuttuminen tai puuttuminen, androgyynisyys sekä feminiinisyyden ja maskuliinisuuden konfliktit ja yhtäläisyydet inspiroivat töitäni. Maalaan myös eläimiä ja kuvaan niiden kautta inhimillisyyttä, koska eläimyys on osa ihmisyyttä.”

Alex Blom on pieni itseoppinut helsinkiläistaiteilija, joka on syntynyt vuonna 2004 Tampereella. Blomin tulevaisuudenhaave on päästä peruskoulun jälkeen opiskelemaan kuvataidetta. Don’t Shake Hands With the Lonely Kids on ensimmäinen kerta, kun Blomin taidetta on näytillä fyysisessä tilassa, mutta Instagramissa (@alexblomisbisexual) sillä on jo laaja seuraajakunta. Blom sekoittaa työskentelyssään akryyli-, vesiväri- ja guassimaalausta digitaaliseen taiteeseen.

HUOM! Näyttelyn alkuperäinen ajankohta on vaihtunut koronarajoitusten vuoksi.

OMPLANERAD | Don’t Shake Hands With the Lonely Kids – Alex Blom
Nedre Malms torg 1, Malm, Helsingfors
Ruttbeskrivning (Google)Ruttbeskrivning (HSL)