Gå till innehållet

Ruusut + Paperi T & Khid

Ruusut ja Paperi T & Khid esiintyvät Kulttuuritalolla ensi syyskuussa.
Fre 10.9.2021, kl. 19:00
Kulturhuset, Sturegatan 4, Helsingfors
Liput alk. 33€

Datum och tid

Fre 10.9.2021, kl. 19:00

Plats

Kulturhuset, Sturegatan 4, Åshöjden, Helsingfors
Kulturhuset
Sturegatan 4
Åshöjden
Helsingfors
Öppna kartan

Språk

Englanti, Suomi, Ruotsi

Övrig information

info@kulttuuritalo.fi
+358 44 556 6193
WebbsidaFacebook

Arrangör

Pris

Liput alk. 33€

Beskrivning

Ruusut ja Paperi T & Khid esiintyvät Kulttuuritalolla ensi syyskuussa.

Ruusujen kakkosalbumi Kevätuhri on tänä kesänä viihtynyt useaan otteeseen albumilistojen kärkikahinoissa. Myös vankkaa keikkasuosiota nauttiva Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Yhtye keräsi jo ensimmäisenä kesänään vuonna 2018 hurjat yleisöt isoilla festivaaleilla ja suurin osa sen jälkeisistä klubikeikoista on myyty loppuun. Kevään 2019 Emma Gaalassa Ruusut oli ehdolla debyyttialbuminsa tiimoilta sekä Vuoden tulokkaaksi että Kriitikoiden valinnaksi, joista se voitti jälkimmäisen. Musiikkilehti Rumban kriitikot valitsivat Ruusut-nimeä kantavan debyyttialbumin vuoden 2018 parhaaksi kotimaiseksi albumiksi.

Suomi-hiphopin arvostetuimpiin artisteihin kuuluvat Paperi T ja Khid julkaisivat ”HBD RIP” -nimeä kantavan yhteisalbumin maaliskuussa. Paperi T on helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija, jonka ensimmäinen sooloalbumi ”Malarian pelko” hurmasi yleisöt välittömästi julkaisunsa jälkeen kesällä 2018. Albumi nousi albumilistan kärkeen ja palkittiin muun muassa Emma-patsailla ja Teosto-palkinnolla.

Muun muassa DJ Kridlokkina tunnettu Khid on pitkän linjan rap-artisti ja tuottaja, joka on julkaissut lukuisia albumeita useilla aliaksilla, sekä tehnyt musiikkia monissa eri kokoonpanoissa jo lähes 20 vuoden ajan. Khidin viimeisimpiä albumeita ”Ohi” ja ”Mutsi” on kehuttu kilpaa mestariteoksiksi ja julkaisuvuosiensa tärkeimmiksi rap-albumeiksi. Kaksikon ensimmäinen yhteisjulkaisu, vuonna 2013 kuultu ”Ex ovis pullus non natis serò fit ullus” -vinyyli-EP muodostui julkaisunsa jälkeen keräilyharvinaisuudeksi.

Kulttuuritalo
10.9.2021 klo 19

Liput alk. 33€ Ticketmasterista

Tapahtuma toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla turvavälein terveysturvallisuus edellä. Kulttuuritalon kapasiteettia on rajoitettu yli puolella, jotta asiakkailla on riittävät turvavälit. Kaikilla asiakkailla on istumapaikka. Älä saavu kipeänä ja muista turvavälit. Tapahtumassa edellytetään kasvomaskin käyttämistä.

Show & Dinner VIP -paketti sisältää:
3 ruokalajin vegaaninen A la carte-ruokailu Kulttuuritalon Sture4-ravintolassa ennen keikkaa klo 17.00 alkaen
Eturivin paikat anniskelukatsomosta
Narikka & Ticketmasterin palvelumaksu

Ruusut + Paperi T & Khid
Sturegatan 4, Åshöjden, Helsingfors
Ruttbeskrivning (Google)Ruttbeskrivning (HSL)