Gå till innehållet

Itäkeskuksen ilmastolukupiiri

Kutsumme sinut mukaan ilmastolukupiiriin! Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia.
To 18.3.2021, kl. 18:00 – 20:00
Östra centrums bibliotek, Åbohusvägen 1, Helsingfors
Gratis

Datum och tid

To 18.3.2021, kl. 18:00 – 20:00

Plats

Östra centrums bibliotek, Åbohusvägen 1, Botby, Helsingfors
Östra centrums bibliotek
Åbohusvägen 1
Botby
Helsingfors
Öppna kartan

Språk

Suomi

Övrig information

itakeskuksen_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85090

Arrangör

Pris

Gratis

Beskrivning

Kutsumme sinut mukaan ilmastolukupiiriin! Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia. Vetäjänä on Tuula Haavisto. Tervetuloa mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan ilmastolukupiiriin sähköpostitse: tuulah@startmail.com

Ilmastolukupiiri kokoontuu Itäkeskuksen kirjaston Kokoushuoneessa torstaisin seuraavina päivinä: 14.1, 18.2, 18.3, 15.4 ja 13.5.

Ilmastolukupiiri on avoin kaikille, jotka haluavat pohtia ja keskustella ilmasto- ja ympäristoasioista yhteisöllisessä ja rakentavassa ilmapiirissä. Voit lähteä mukaan vain yhden kirjan verran tai koko kevääksi, oman kiinnostuksesi mukaan.

Lukupiirin kirjat voit varata itse tai noutaa Itäkeskuksen kirjastosta. Kirjaa varataan lukupiiriläisille noin kuukautta ennen kokoontumista. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla luetaan David Wallace-Wellsin Asumikelvoton maapallo: elämä lämpenemisen jälkeen. Muut luettavat kirjat päätetään seuraavilla kokoontumiskerroilla.

Itäkeskuksen ilmastolukupiiri on osa ilmastolukupiirikampanjaa. Tutustu kampanjaan sen kotisivuilla, joilta löydät monipuoliset kirjallisuuslistat sekä muut ilmastolukupiirit.

#ilmastolukupiiri #ekokirjasto

Huom! Ensimmäinen ja toinen kokoontumiskerta torstaina 14.1 ja 18.2 järjestetään virtuaalisina. Voit ilmoittautua virtuaaliselle kokoontumiskerralle lähettämällä viestin osoitteeseen: tuulah@startmail.com. Näin ollen saat kokoontumislinkin erikseen.

Itäkeskuksen ilmastolukupiiri
Åbohusvägen 1, Botby, Helsingfors
Ruttbeskrivning (Google)Ruttbeskrivning (HSL)