Gå till innehållet

Avoimet kirjoittajatreffit

Helsingin työväenopiston työpajassa saat tukea ja ideoita kirjoitusharrastukseesi, opit muokkaamaan havaintoja ja tuntemuksia tekstiksi sekä tutustut henkilökuvauksen ja tarinankerronnan perusteisiin. To 28.1. toteutetaan etätapahtumana Teams-ohjelmalla (ilmoittautuminen opettajalle, ks. Ilmonet).
To 8.4.2021, kl. 17:30 – 19:00
Malms bibliotek, Nedre Malms torg 1, Helsingfors
Gratis

Datum och tid

To 8.4.2021, kl. 17:30 – 19:00

Plats

Malms bibliotek, Nedre Malms torg 1, Malm, Helsingfors
Malms bibliotek
Nedre Malms torg 1
Malm
Helsingfors
Öppna kartan

Språk

Suomi

Övrig information

malmin_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85070

Arrangör

Pris

Gratis

Beskrivning

Torstaina 28.1. Teams-etätapaaminen (ks. Ilmonet)

Kirjaston monitoimitilassa klo 17.30

Avoimet kirjoittajatreffit on kaikille avoin kirjoittamisen työpaja, jossa kirjoitetaan lyhyitä kirjoituksia opettajan tehtävien mukaan.

Kirjoitetaan, luetaan ääneen tekstejä toisille ja jaetaan yhdessä kannustavaa palautetta. Työpajassa saat tukea ja ideoita kirjoitusharrastukseesi, opit muokkaamaan havaintoja ja tuntemuksia tekstiksi sekä tutustut henkilökuvauksen ja tarinankerronnan perusteisiin.

Voit tuoda mukanasi yhden lyhyen tekstin, jonka haluat lukea toisille ääneen, mutta työpajan pääpaino on kuitenkin yhteisissä kirjoitusharjoituksissa.

Voit osallistua niin moneen Avointen kirjoittajatreffien työpajaan kuin sinulle sopii. Kirjoittajatreffit: 28.1. (toteutetaan etäyhteydellä, ks. lisätietoa Ilmonetistä), 11.2., 4.3., 18.3., 8.4., 22.4.

Opetuskieli: suomi

Lisätiedot: Vapaa pääsy. Tervetuloa kokeilemaan ja jatkamaan kirjoittamista.Ota kirjoitusvälineet ja tule mukaan kirjoittamaan! Ei etukäteisilmoittautumista lainkaan. Max. osallistujamäärä: 14

Helsingin työväenopiston Ilmonet

Kuva: John Jennings/Unsplash

Avoimet kirjoittajatreffit
Nedre Malms torg 1, Malm, Helsingfors
Ruttbeskrivning (Google)Ruttbeskrivning (HSL)