Sirkusesityksiä päiväkodeille ja kouluille

Circus Helsingin nuoret sirkustaiteilijat esiintyvät tilauksesta erilaisissa tapahtumissa.
17.11.2021 – 5.6.2022
Circus Helsinki, Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1, Helsinki
400 €

Päivä ja aika

17.11.2021 – 5.6.2022

Paikka

Circus Helsinki, Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1, Kallio, Helsinki
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1
Kallio
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

1.–2. luokat
3-4 vuotiaat
3.–6. luokat
5-6 vuotiaat
7.–9. luokat
Lukio ja ammatillinen opetus
Valmistava opetus

Kielet

Englanti, Suomi, Ruotsi

Muut tiedot

toimisto@circushelsinki.fi
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

400 €

Kuvaus

Circus Helsingin nuoret sirkustaiteilijat esiintyvät tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Sirkusesitys on mahdollista toteuttaa esimerkiksi päiväkodin tai koulun ulkotapahtumassa tai liikuntasalissa.

Esityskokonaisuuksien kesto vaihtelee 15 minuutista 1 tuntiin, ja ne voidaan rakentaa toiveiden mukaan juonellisiksi tai tilaisuuden teemaan sopiviksi. Tilaajan toiveet huomioidaan niin esityksen sisällöissä kuin puvustuksissakin.

Sirkusesityksen sijasta tai lisäksi tapahtumaan on mahdollista tilata erilaisia sirkushahmoja, kuten ilmapalloeläimiä loihtivia klovneja tai puujaloilla taituroivia jättiläisiä. Suosittu vaihtoehto ovat erilaiset fantasiahahmot, jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden taianomaista sirkustunnelmaa. Kerro ideasi meille, niin katsomme, miten sen voisi parhaiten toteuttaa!

Esiintyjien lisäksi kauttamme on mahdollista tilata kasvomaalausta, popcorn- tai hattarakone, sirkusvälineitä sekä sirkusopetusta. Voimme rakentaa tapahtumaan sirkusopetuspisteen, jossa on mahdollista kokeilla esimerkiksi jongleerausta, ilmarataa tai tasapainoiluvälineitä.

Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä on 8–20-vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, joka on esiintynyt useissa eri tilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla. Esiintyvän ryhmän taiteellinen ja tekninen taso on korkea. Ryhmä on saanut useita kansainvälisiä palkintoja, ja Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuuri -lähettilääksi. Esiintyvät ryhmän lisäksi myös muut intensiiviryhmät Valmennusryhmä (7-12-v.), Taiturit (12-14 v.) ja Konkarit (14-18 v.) keikkailevat toisinaan.

Kuva: Pekka Hallikainen

Sirkusesityksiä päiväkodeille ja kouluille
Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1, Kallio, Helsinki
Reittiohjeet (Google)
Avautuu uudessa välilehdessä
Reittiohjeet (HSL)
Avautuu uudessa välilehdessä