Circus Helsingin sirkuskokeilu

Circus Helsinki tarjoaa päiväsaikaan päiväkodeille ja kouluille sirkusopetusta. Ammattitaitoiset ohjaajat opettavat turvallisesti eri sirkuslajeja.
17.11.2021 – 5.6.2022
Circus Helsinki, Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1, Helsinki
100 €

Päivä ja aika

17.11.2021 – 5.6.2022

Paikka

Circus Helsinki, Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1, Kallio, Helsinki
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1
Kallio
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

1.–2. luokat
3.–6. luokat
5-6 vuotiaat
7.–9. luokat
Lukio ja ammatillinen opetus
Valmistava opetus

Kielet

Englanti, Suomi, Ruotsi

Muut tiedot

toimisto@circushelsinki.fi
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

100 €

Kuvaus

Sirkusopetusta tarjotaan ensisijaisesti Circus Helsingin omissa tiloissa Suvilahdessa. Koululuokat voivat tulla liikuntatunnille tai koko koulun yhteinen liikuntapäivä voidaan järjestää Circus Helsingin harjoitustiloissa. Suuri harjoitussali on n. 600 m² ja jaettavissa akustoivilla verhoilla pienempiin osiin. Kerralla tilaan mahtuu n. 50 lasta harjoittelemaan.

Sirkusharjoittelu on monipuolista, ja jokaisen oppilaan on mahdollista löytää omat kiinnostuksen kohteensa ja vahvuutensa eri sirkuslajeista. Sirkusharjoittelu perustuu yhdessä tekemiseen sekä muiden tukemiseen ja kannustamiseen.

Yhden opetustunnin aikana voidaan joko keskittyä yhteen lajiin tai kokeilla eri lajeja. Oppilaat voidaan esimerkiksi jakaa pienryhmiin, joissa kokeillaan 15 minuutin ajan eri lajeja. Lajivaihtoehtoja ovat mm. tasapainoilu (nuora, tasapainoilupallot), jongleeraus (pallot, keilat, diabolot, hulavanne), akrobatia pehmeällä ilmaradalla, ilma-akrobatia (trapetsi, kangas, köysi), trampoliini ja klovneria.

Toivomme, että opetustunneilla ovat paikalla myös luokan omat opettajat.

Kuva: Mikael Halmeenmäki