PERUTTU | The Great Helsinki Swing Big Band: In the Spirit of Nancy Wilson

Tapahtuma on peruttu koronavirusrajoituksista johtuen. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Loading...
22,50 €
Malmitalo
Musiikki

Kuvaus

Tapahtuma on peruttu koronavirusrajoituksista johtuen. Pahoittelemme tapahtuman peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa!

Lippurahojen palautukset voit hakea tämän linkin kautta 16.4.2022 mennessä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

--

Konsertissa The Great Helsinki Swing Big Band tulkitsee Nancy Wilsonin juurevaa jazzia ja menevää svengiä. Solistina Tuula Krzywacki ja kapellimestarina Petri Krzywacki.

Amerikkalainen laulajatarlegenda Nancy Wilson (1937–2018) on inspiroinut kapellimestari Petri Krzywackia ja laulaja Tuula Krzywackia musiikillisessa ilmaisussaan. In the Spirit of Nancy Wilson -konserttiin on koottu monipuolinen otanta Wilsonin ohjelmistosta. Konsertti tarjoaa jazzia, svengiä ja koskettavia tunnelmia.

”Nancy Wilsonin musiikissa jazzin juurevuus ja bluessävyt elävät vahvoina, kenties siksi hänen laulunsa koskettavat minua syvästi. Nancy häivyttää raja-aitoja, joita täkäläisittäin jazzin ja bluesin väliin herkästi rakennetaan”, Tuula Krzywacki pohtii. Wilson oli ennen kaikkea tarinankertoja, jonka tulkinnat säväyttävät kuuntelukerrasta toiseen. Petri Krzywackin mukaan Wilsonin tapa jäsentää musiikkia rytmisesti on huikean rohkeaa ja ilmaisuvoimaista sekä esikuvallista instrumentista riippumatta.

Nancy Wilson oli todellinen supertähti Yhdysvalloissa ja maailmalla. Krzywackien mukaan onkin hämmästyttävää, kuinka häntä ei liiemmin tunneta Suomessa jazzpiirien ulkopuolella.

Tuula Krzywacki on monipuolinen laulaja ja valovoimainen esiintyjä, jonka musiikkipolku on kulkenut amerikkalaisen rytmimusiikin aikajanalla takaperin, soulista rhythm & bluesiin ja edelleen jazziin. Hänen äänessään on niin herkkyyttä kuin voimaakin. Krzywacki vangitsee yleisönsä läsnäolevalla kerronnallaan. Hän on laulanut yli vuosikymmenen erilaisten jazzyhtyeiden solistina. Big band -solistina häntä on kuultu jo vuodesta 2015 lähtien.

Petri Krzywacki, joka tunnetaan paremmin kitaristina, on kunnostautunut viimeisten kymmenen vuoden ajan myös big band -kapellimestarina ja sovittajana. Hän on erikoistunut poimimaan klassikkosovituksia levyiltä ja muokkaamaan ne orkestereille ihanteelliseen muotoon. The Great Helsinki Swing Big Bandin ohjelmistosta muun muassa Billy May ja Peggy Lee -konsertit ovat olleet Petri Krzywackin käsialaa.

Kesto: 75 min

Päivä ja aika

Ke 16.3.2022, klo 19.00
Loading...

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu

Julkaisijan tiedot

Hinta

22,50 €