Kanneltalon itsenäisyyspäivän juhla perheille

Tervetuloa juhlimaan perheen kanssa itsenäisyyspäivää Kanneltaloon! Luvassa on Klovni Martan juhlavastaanotto, barokkimusiikkia ja galleriatyöpaja.
Ma 6.12.2021, klo 12.00 – 15.00
Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ma 6.12.2021, klo 12.00 – 15.00

Paikka

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Kaarela, Helsinki
Kanneltalo
Klaneettitie 5
Kaarela
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Lapset (ikäryhmät)

Muut tiedot

+358 9 310 32416
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Tervetuloa juhlimaan perheen kanssa itsenäisyyspäivää Kanneltaloon! Luvassa on Klovni Martan juhlavastaanotto, barokkimusiikkia ja galleriatyöpaja.

Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää koronapassin esittämistä ovella. Varauduthan näyttämään koronapassin ja henkilötodistuksen pyydettäessä.

Ohjelma:

Klovni Martan juhlavastaanottopiste Kanneltalossa klo 12–13 ja 14–15
FiBOn muusikot aulassa ja galleriassa klo 12–15
Minä tykkään nyt! -näyttelyn työpajat 12–15

Klovni Martta

Klovni Martta (Taina Mäki-Iso) pistää pystyyn oman juhlavastaanottopisteensä itsenäisyyspäivän kunniaksi Kanneltalossa. Martan kanssa voi varautua yllätyksellisiin juhlintatapoihin. ”Tarjoilla ei ehkä ole coolia boolia, vaan ihan muita juhlatuulia”, hän lupaa kiireisten juhlavalmistelujensa keskeltä. Luvassa on myös sekä itsenäisyys- että itsepäisyysvinkkejä kaikille halukkaille. Martan voi juhlavastaanottopisteen lisäksi löytää juhlaväen seasta. Silloin hän saattaa tarkistaa juhlamielesi.

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) on vanhan musiikin esityskäytäntöihin perehtynyt ja periodisoittimilla soittava suomalainen orkesteri. FiBO luo Kanneltalon aulaan ja galleriatilaan arvokkaan, itsenäisyyspäivää juhlistavan tunnelman.
Klo 12 aulassa luutisti Eero Palviainen, 45 min
Klo 13 galleriassa Eero Palviainen (luuttu) ja Laura Kajander (alttoviulu) n 1h
Klo 14.15 aulassa alttoviulisti Laura Kajander, 45 min

Minä tykkään nyt! -näyttelyn non-stop opastustyöpajat

Ohjaajat Anne Pietarinen ja Leena Räsänen tekevät non-stop opastuksia Kanneltalon gallerian Minä tykkään -näyttelyyn ilosta, surusta ja muista tunteista. Elämyksellisessä taidemaailmassa lapset pääsevät sukeltamaan tunteisiin turvallisesti ja mielikuvituksen voimalla. Moniaistinen taideseikkailu perustuu Eppu Nuotion ja Liisa Kallion samannimiseen kirjaan (WSOY 2019), josta löytyy myös Anna Anttosen ja Kati Inkalan valmistamia sanataidetehtäviä. Näyttelyssä on mahdollisuus lueskella kirjavan ilon keskellä, tykätä täydellisillä treffeillä, punnita surun helminauhoja ja runoilla ihan itse.