Rosa Coste + jambo + Shrty – Stoa Black Box

Klubille saapuu suomalaisen R&B:n ja soulin taituri Rosa Coste, koukuttavasta rap-musiikista tunnettu Jambo sekä tarttuvan energiset live-esiintymiset takaava Shrty.
Ke 20.4.2022, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
20 € / 15 €

Päivä ja aika

Ke 20.4.2022, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

20 € / 15 €

Kuvaus

Klubille saapuu suomalaisen R&B:n ja soulin taituri Rosa Coste, koukuttavasta rap-musiikista tunnettu Jambo sekä tarttuvan energiset live-esiintymiset takaava Shrty.

Rosa Coste

Suomalaisen R&B- ja soul-musiikin sanansaattaja erottuu vahvoilla sanoituksillaan ja poikkeuksellisella soundillaan, mikä on raikas lisäys kotimaiseen musiikkikenttään.

Rosa Coste on yksi vuoden puhutuimmista artistitulokkaista. Hän julkaisi esikoissinglensä Musta talvella 2021 ja herätti välittömästi niin kriitikoiden kuin fanienkin huomion intiimillä kappaleella ja painokkaalla sanomalla. Hän julkaisi Ole varovainen EP:n viime vuonna ja solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa PME Recordsin kanssa.

jambo

jambo on suomenkielistä rap-musiikkia tekevä artisti ja viihdyttäjä. Indie label Booa Musicin kautta julkaistu esikois-EP Koko Jambo (2020) on tyylikäs näyte tulokkaan tuotannosta. Hän on solminut myös yhteistyön Sony Musicin kanssa ja tätä seurannut single-julkaisu Deäm nousi suoraan Spotifyn top 50 -listalle. Jambon toinen EP Uus Luukku julkaistiin kesällä 2021.

jambon musiikissa on mukana ripaus funkia, koukuttavaa melodiaa ja sanomaa – sanomaa, jota ei pureskella kuulijalle valmiiksi. Lyhyessä ajassa laajalti fanikuntaa kerännyt artisti ammentaa kappaleissaan tuntemuksia syvältä omista ajatuksista. Ajatukset hän sanoittaa abstraktisti, kuulijan itsensä tulkittavaksi.

Shrty

Shrty on helsinkiläinen rap-artisti, joka on ollut vahvasti tuomassa eurooppalaista soundia kotimaiseen musiikkikenttään. Taidokkaasti melodista trap-musiikkia, hiphopia sekä afroswingiä yhdistävä Shrty takaa kuuntelukokemuksen flowllaan niin studiossa kuin lavalla.

Debyyttialbuminsa Heartbreak Kid hän julkaisi kesällä 2021. Sen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat Kipua, Mood sekä Ei uusii frendei. Artisti on työskennellyt tiiviisti Lameboyn sekä MDS:n kanssa hakien vaikutteita ruotsalaisesta ja hollantilaisesta tuotannosta.

Shrtyn koukuttava laulusoundi sekä energinen live-esiintyminen takaavat katsojalle keikan, joka ei unohdu – mood on taattu.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Stoa Black Box -klubit ovat ikärajattomia.