Knipi: 50-vuotisjuhlakonsertti

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi täyttää ensi huhtikuussa 50 vuotta ja juhlistaa pyöreitä erikoiskeikalla Helsingin Savoy-teatterissa.
La 2.4.2022, klo 19.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
29/39,50 €

Päivä ja aika

La 2.4.2022, klo 19.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

29/39,50 €

Kuvaus

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi täyttää ensi huhtikuussa 50 vuotta ja juhlistaa pyöreitä erikoiskeikalla Helsingin Savoy-teatterissa.

Lukuisia kulta- ja platinalevyjä saavuttanut Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan Egotripin perustajajäsenenä ja palkittuna säveltäjänä, joka on loihtinut hittejä nimille kuten Jonna Tervomaa, Anna Puu sekä Irina. Viime vuosina hänet on opittu tuntemaan ennen kaikkea sooloartistina. Knipin kiitelty esikoissoolo ilmestyi syksyllä 2019 ja tällä hetkellä hän työstää toista sooloalbumiaan, joka ilmestyy keväällä 2022.

Juhlakonsertti tulee merkitsemään eräänlaista välitilinpäätöstä, jolloin voi luoda silmäyksen tähänastisen uran merkittäviin hetkiin, mutta yhtä lailla riemuita siitä mitä on luvassa seuraavaksi. Helsingin ydinkeskustassa, aivan Esplanadin puiston kupeessa sijaitsevan Savoy-teatterin art deco -henkiset tilat tarjoavat mitä parhaimmat puitteet väliajan sisältävälle, erikoispitkälle setille.

Knipi on tänään ajankohtainen myös julkaisurintamalla, sillä rakastetulta artistilta ilmestyi uusi single Tien varteen. Kappale edustaa artistia parhaimmillaan: herkät ja kauniit melodiat, puhuttelevat lyriikat sekä iholle tuleva ääni saavat kuulijan pysähtymään tähän hetkeen. Yhteistyö soolodebyytin tuottaneen Jukka Immosen kanssa jatkuu myös uusilla julkaisuilla.

Ikäraja: S

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

*********

Kulttuurikeskukset ovat sitoutuneet noudattamaan viranomaisten ohjeistusta korontodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Kulttuurikeskukset, Lippupiste tai Ticketmaster eivät ole velvollisia palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuakseen tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.