Cosvision: Cosplayn SM-kilpailut 2021

Tervetuloa Cosplayn SM-kilpailuihin!
La 27.11.2021, klo 16.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
17,50/11 €

Päivä ja aika

La 27.11.2021, klo 16.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

17,50/11 €

Kuvaus

Tervetuloa Cosplayn SM-kilpailuihin!

Cosplayn SM-kilpailuissa kilpaillaan kolmessa eri sarjassa. Yksilösarjassa kilpailijat kilpailevat itsevalmistamissaan asuissa lisenssoiduista lähteistä. Kilpailijat suunnittelevat ja toteuttavat esityksen, jossa voi hyödyntää lavasteita, musiikkia, ääniraitoja sekä videotaustaa. Kilpailua arvioi arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista sekä Cosplayn SM-alumneista. Tuomaristo arvioi kilpailijoiden asut sekä esityksen.

Vuoden Cosplay-kuva on taas valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista. Vuoden CMV:n eli Vuoden Cosplay Music Video on lyhenne sanoista Cosplay Music Video, joka on teos jossa yhdistyvät musiikki ja cosplay. Videolla ei ole lähdemaarajoituksia, eli videon voi luoda mistä tahansa lisenssoidusta lähteestä.

Cosplayn SM-kilpailuihin myydään kahdenlaisia lippuja: Malmisalissa pääset seuraamaan Cosplayn SM-kilpailuja livenä (17,50 €) ja Pienessä Salissa striiminä (11 €)

Kesto 2 h

Alle 3-vuotiaat sylissä veloituksetta