Astrid Swan

Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija.
To 25.11.2021, klo 19.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
22,50/18,50€

Päivä ja aika

To 25.11.2021, klo 19.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

22,50/18,50€

Kuvaus

Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija.

Vuosien 2005–2020 aikana hän on julkaissut kuusi sooloalbumia sekä sarjan yhteityöjulkaisuja muiden artistien kanssa. Swanin albumeja on julkaistu Suomessa, Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja skandinaviassa. Swan on tehnyt lukuisia kiertueita Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Seitsemättä levyä odotetaan julkaistavaksi syksyllä ja esimakua tulevasta Swanin tuotannosta saatiin 14.5., kun albumin sinkku "Silvi's Dream" julkaistiin.

Laulaja kuvailee kappaletta tutkimukseksi äitien ja lasten välisistä ohimenevistä huolenpidon hetkistä. Kappale liikkuu nukahtamisesta tulevaisuuteen, jossa lapset ja äidit erkanevat. Laulu puolustaa ei-materiaalisuuden ikuista olemusta ja popkappaleen lohduttavaa vaikutusta.

Samaisia unen, kuoleman ja aineettomuuden teemoja kuullaan lisää tulevalla albumilla.

Swan ammentaa amerikkalaisesta laulaja/lauluntekijä traditiosta, popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä, kutoen sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla.

Sanoittajana hän on taidokas runollinen tarinankertoja. Swanin kuudes sooloalbumi From the Bed and Beyond voitti arvostetun Teosto-palkinnon vuonna 2018.

Samana vuonna levy oli ehdolla Skandinavian Nordic Music Prize -kilpailussa, jossa palkitaan vuoden paras albumi. Swan toimi itse levyn tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana.