Pekko Käppi & K:H:H:L, Ninni Forever Band – A la Malmi

Klubikeikalla esiintyvät kansanmusiikkia, mystiikkaa ja populaarikulttuuria yhdistävä Pekko Käppi & K:H:H:L sekä vaihtoehtorockin superkokoonpano Ninni Forever Band.
Pe 10.12.2021, klo 19.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
15/12€

Päivä ja aika

Pe 10.12.2021, klo 19.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12€

Kuvaus

Klubikeikalla esiintyvät kansanmusiikkia, mystiikkaa ja populaarikulttuuria yhdistävä Pekko Käppi & K:H:H:L sekä vaihtoehtorockin superkokoonpano Ninni Forever Band.

Kalloja, nahkoja ja miesten pellavaisia kesämekkoja – Pekko Käppi & K:H:H:L on yhtye, joka todentaa sikarilaatikkokitaroineen ja jouhikkoineen mystisiä kansantaruja tähän aikaan.

Kansanmusiikki, mystiikka ja populaarikulttuuri kohtaavat yhtyeen käsittelyssä erikoislaatuisen persoonallisella tavalla, ja Käpin loihtiessa jouhikollaan voi ilmasta aistia taikuuden.

Yhtyeen ilmaisu kieppuu suomalaisen voodoon vainoharhaisessa maailmassa, vieden kuulijan luineen keskelle moneen suuntaan roihuavaa nykyhetkeä, venyttäen todellisuutta petollisen ja epäluotettavan ihmismielen loihtimiin maisemiin.

Bändin uunituore levy on myös tietojemme mukaan saapumassa päivänvaloon lähitulevaisuudessa, joten ilmassa on juhlan tuntua!

Illan avaa vaihtoehtorockin todellinen superkokoonpano Ninni Forever Band. Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan.

Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Juuri kun luulet kukistaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin, jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

Ninni Luhtasaari on muusikko, kuvataiteilija ja hatuntekijä. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Maria ja Marsialaiset, Pintandwefall ja Risto. Ninni Forever Band on soloona julkaissut kaksi studiolevyä: Lätäkössä (Svart, 2016) ja Ninni Forever Band (Äänetön, 2012).

Kolmas albumi Uusi Yhtye julkaistiin Jukan Musiikin kautta 13. maaliskuuta 2020. Nyt Ninni Forever Bandissa on kolme uutta jäsentä: Sini Mäenpää rummuissa, Joni Ekman kitarassa sekä Risto Ylihärsilä sähköpianossa. Ninni soittaa bassoa.

--

A la Malmi on Malmitalon klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa.

Tule Malmille pitämään homma aitona!

A-oikeuksin varustettu Ravintola Malmitalo palvelee ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.