Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! (S) – Alakoulukino

Supersuositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu nähdään ensimmäistä kertaa valkokankaalla hullunkurisessa seikkailuelokuvassa.
Ti 28.9.2021, klo 09.30
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ti 28.9.2021, klo 09.30

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Lapset (ikäryhmät)

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Supersuositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu nähdään ensimmäistä kertaa valkokankaalla hullunkurisessa seikkailuelokuvassa.

Elokuvassa veljekset matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera on kuitenkin jouluruuhkien vuoksi myöhässä rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin.

Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jossa Tatu ja Patu viilettävät pitkin kaupunkia etsiessään tietään Veeran luo. Innokkaat veljekset haluavat kiihkeästi kuulua joukkoon ja toimia kuten paikalliset joulunvalmistelijat, ja onnistuvatkin siinä melkein. Taidemuseosta löytyy "lahjakas" taiteilija, tavaratalossa joulupukki ja -kuusi menevät iloisesti sekaisin ja kaneliahan voi heittää puuron sijasta vaikka kainaloon! Onneksi veljesten nokkela ystävä Veera ottaa ohjat käsiinsä ja ystävykset löytävät lopulta sekä toistensa että Veeran järjestämän jymy-yllätyksen luo!

Kieli: suomi, tekstitys suomeksi

Ohjaaja: Rike Jokela

Näyttelijät: Riku Nieminen, Antti Holma, Eedit Patrakka, Sulevi Peltola, Mari Lehtonen, Pirjo Lonka

Kesto: 70min

Ikäraja: S, sallittu kaikille

Ennakkoilmoittauminen: Tapahtumaan on kutsuttu koululuokkia. Rajoitetun katsojamäärän vuoksi paikat ovat juuri nyt täynnä. Paikkoja voi vapautua myöhemmin lisää. Lisätietoja: kaisa.pikkarainen@hel.fi