Stadin Juhlaorkesteri – Taiteiden Ilta

Komea ja virkeä Stadin Juhlaorkesteri 2021 keikkailee jälleen asukkaiden ja stadilaisten iloksi.
To 19.8.2021, klo 18.00
Vuotalo, Mosaiikkitori 2, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

To 19.8.2021, klo 18.00

Paikka

Vuotalo, Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki
Vuotalo
Mosaiikkitori 2
Vuosaari
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 88802
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Komea ja virkeä Stadin Juhlaorkesteri 2021 keikkailee jälleen asukkaiden ja stadilaisten iloksi.

Tämän vuoden juhlaorkesterissa soittaa 8 timanttisista muusikkoa, jotka soittavat sielukasta ja mukaan kutsuvaa suomalaista rytmimusiikkia. Ohjelmistossa niin uusia kappaleita kuin perinteistä iskelmää.

Orkesterin riveissä mukana:
Laura Sippola (piano, laulu) toimii orkesterin johtajana.
Sippola on pitkän linjan pianisti-laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut seitsemän sooloalbumia. Hän on toiminut pianistina mm. Maritta Kuulan, Tuure Kilpeläisen ja John McGregorin kokoonpanoissa.

Joska Josafat liikkuu laulajana tyylilajista toiseen.
Kansanmusiikki, rytmimusiikki, rock- ja pop tai keskiaikaiset virret ovat vieneet laulajaa häihin, hautajaisiin, klubeille ja festareille ympäri Suomen. Uuden laulun etsintä on hänelle luonnollinen tarve; liikettä, jossa on hyvä hengittää.

Sami Nieminen on monissa liemissä keitetty urkuri, joka on tuttu mm. Nieminen & Litmanen kokoonpanosta.
Nieminen myös soittaa kitaraa ja laulaa, bravuurinaan perinteinen iskelmä.

Teemu Kallio on opiskellut kitaransoittoa Lontoossa.
Suomeen palattuaan hän on toiminut niin kitaransoiton pedagogina kuin muusikkona.

Samuel Leminen (kitara, laulu) on bluesin, progen, folkin, rockin ja maailmanmusiikin parissa viihtyvä musiikin sekatyömies, joka on tuttu mm. yhtyeistä Wasami, Inner Light Orchestra, Cherry & The Vipers ja The Rattlesnake Sneakers.

Jari Pesonen on klassisen koulutuksen saanut kontrabasisti soittaen niin RSO:n, Vantaan Viihdeorkesterin kuin Tampereen filharmonian riveissä. Musiikillinen seikkailu on jatkunut rockin, popin ja jazzin maailmassa, yhtyeinä mm. Outo Lintu, Kostajat sekä useat jazz-pumput.

Abdou Niang on perkussionisti monessa polvessa. Senegalista 10 vuotta sitten Suomeen tullut lyömäsoitintaituri on soittanut mm. Asamaan, Galaxyn sekä Mama African riveissä. Hän on myös säestänyt lukuisissa sabar-workshopeissa.

Mikko Savolainen on rumpalina psykedeeliseen groovepataan pudonnut musiikillisrytmisessä vuoristoradassa voimakkaasti eläytyvä lempeä ruoska. Tyylilajista toiseen mm. yhtyeissä Spiha, Calculator, Dark Sun , Sub Rosa, Rattlesnake Shakers, Jet Z pOP.