Treffeillä klovnin kanssa – Maksuttomat maanantait

Pelleilyä ja pulinaa pelleilystä – Taina Mäki-Iso syventyy kolmena maanantai-iltana vieraidensa kanssa klovnerian eri puoliin.
Ma 22.11.2021, klo 18.00
Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ma 22.11.2021, klo 18.00

Paikka

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Kaarela, Helsinki
Kanneltalo
Klaneettitie 5
Kaarela
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 32416
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Pelleilyä ja pulinaa pelleilystä – Taina Mäki-Iso syventyy kolmena maanantai-iltana vieraidensa kanssa klovnerian eri puoliin.

Alan tunnettu asiantuntija, klovni ja teatteriohjaaja Taina Mäki-Iso keskustelee vieraidensa kanssa klovneriasta ja myös yleisöllä on mahdollisuus tehdä kysymyksiä. Keskustelujen lomassa on tarjolla myös varsinaista pelleilyä täysin uusien tai kierrätettyjen klovninumerojen myötä.

Mikä tai kuka on klovni? Mitä kaikkea klovneria on? Mitä tarkoittaa henkilökohtainen klovni? Klovnihan on kaikessa hölmöydessään ja epätäydellisyydessään syvästi inhimillinen hahmo, joka laittaa nauru edellä liikkeelle erilaisia tunteita myös katsojassa. Klovni on myös valmis yllättymään, yllättämään ja yllyttämään. Entä sinä? Oletko valmis yllätyksellisille treffeille Kanneltalon kahvilassa? Ja aivan kuten treffeilläkin, kaikkea ei voi ennakkoon tietää. Nämä treffit ovat suunnattu kaikille klovneriasta kiinnostuneille.

Taina Mäki-Iso on tehnyt useita klovnisooloja ja ohjannut klovneriaesityksiä, joita on nähty usein myös Kanneltalossa. Suomen lisäksi hän on esiintynyt klovnina mm. Espanjassa, Tšekissä ja Arabiemiraateissa. Hän on myös arvostettu klovnerian opettaja. Parhaillaan Taina kirjoittaa klovneriasta ja kirjoituskammiostaan hän nyt kurottaa kohti vuorovaikutusta näillä klovnitreffeillään.

Marc Gassot

Näyttelijä-miimikko Marc Gassot tuo treffeille miimin ja fyysisen ilmaisun klovneriassa. Miksi meitä naurattaa, kun jotakuta sattuu tai joku kompastuu? Mitä puolestaan normien ja rajojen rikkominen tarkoittaa klovnille? Marcin kanssa keskustellaan myös näyttelijän, klovnin ja roolin suhteesta.

Marc Gassot on arvostettu ja monipuolinen näyttelijä. Hän on näytellyt useissa teatterituotannoissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa. Teatterikorkeakoulun lisäksi Marc on opiskellut Jacques Lecoq -koulussa ja etenkin hänen fyysisen teatterin esityksissään on klovni vahvasti läsnä.

Muut vieraat:
20.09. klo 18-19.30 Hanna Terävä
18.10. klo 18-19.30 Joni Bäckström
Esityskieli: suomi