Get me – Open Stage

Get Me: Hiilen tiedettä – kovin luonnossa esiintyvä rakenne ja varmasti Suomen kovin funk-bändi ovat löytäneet yhteytensä!
Pe 23.7.2021, klo 18.00
Espan lava, Eteläesplanadi 1, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Pe 23.7.2021, klo 18.00

Paikka

Espan lava, Eteläesplanadi 1, Ullanlinna, Helsinki
Espan lava
Eteläesplanadi 1
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 36566
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Get Me: Hiilen tiedettä – kovin luonnossa esiintyvä rakenne ja varmasti Suomen kovin funk-bändi ovat löytäneet yhteytensä!

Hiili. Moni varmasti ihmettelee, miten hiili muka liittyy Get Me:hen. Ei se varsinaisesti liitykään, ellei asiaa ajattele ainutlaatuisella Get Me -tavalla...

Hiili on kuin musiikki. Sitä esiintyy kaikkialla siellä missä on elämää. Sillä on monta muotoa, sille on monia eri käyttötarkoituksia, se on monen asian alku ja loppu. Musiikilla on kyky sitoa yhteen ihmisiä ja muodostaa niistä ryhmiä tai pitkiä ketjuja. Tähän kykenevät keskenään myös hiiliatomit.

Monella tulee hiilestä ensimmäisenä mieleen mustanpuhuva kivihiili. Myös Get Me:n musiikissa on havaittavissa mustia vivahteita, vaikkakin bändin musiikki on erittäin värikästä ja eläväistä! Kummallakin on myös erittäin hyvä kyky tuottaa energiaa, erityisesti lämpöä. Get Me tekee asian vain huomattavasti ympäristöystävällisemmin.

Get Me:llä ja hiilellä on olomuotoja. Hiilen yksi olomuodoista on grafiitti, musta ja pehmeä. Get Me:n afroamerikkalaiset rytmit ja melodiat tarjoavat yhtä lailla pehmeyttä ja tummia sävyjä. Mutta nyt itse asiaan, minkä takia tässä on hiilestä puhuttu: timantti! Hiomattomana hyvä, hiottuna loistava niin visuaalisilta, kuin fyysisiltäkin ominaisuuksiltaan!

Get Me tarjoaa timanttisen kovia esityksiä! Kappaleet ovat huippuunsa hiottuja ja tanssilantioita vapisuttavia. Esiintyjien liikkeet lumoavat sulavuudellaan ja tarkkuudellaan. Get Me puhaltaa torvisektionsa lisäksi aina yhteen hiileen (uuuh...) eikä varmasti jätä ketään kylmäksi! Kuten Ian Flemingkin sen jo aikoinaan tiesi: "Timantit ovat ikuisia"...

Bongaa sinäkin omat timanttiset hetkesi Get Me:n keikoilta! Tule kuuntelemaan ja ihastumaan, tanssimaan ja nauttimaan elämän suuresta ilosta: hyvästä musiikista.

Get Me:

Lauri Makaroff − Koskettimet ja laulu
Valtteri Mikkola − Rummut ja taustalaulu
Joonatan Puha − Perkussiot ja taustalaulu
Aki Laakso – Kitara
Olli Jokinen – Basso
Toni Punkari – Saksofoni
Santtu Tuomisalo – Trumpetti
Matti Lind − Trumpetti ja taustalaulu
Arttu Hautala − Pasuuna ja taustalaulu
Mika Elola − Äänitekniikka

Kesto: n. 1 tunti