Away (18) – Loistavia animaatioita!

Huikeita kuvia, maagista tunnelmaa ja ihmetystä täynnä olevaa elokuvaa on kuvailtu parhaimmaksi uneksi, jonka voit nähdä.
Caisa, Kaikukatu 4, Helsinki, Helsinki
Loading...
7€
Caisa
Elokuva ja media
Elokuvat
Elokuvataide

Kuvaus

Huikeita kuvia, maagista tunnelmaa ja ihmetystä täynnä olevaa elokuvaa on kuvailtu parhaimmaksi uneksi, jonka voit nähdä.

Away on tarina pojasta, joka päätyy mystiselle saarelle ja aloittaa matkan kohti kotia pieni lintu seuranaan. Elokuva on poikkeuksellinen, sillä ohjaaja Zilbalodis on yksin vastannut tarinasta, animoinnista, musiikista ja tuotannosta.

Vuosi: 2019
Tuotantomaa: Latvia
Ohjaaja: Gints Zilbalodis
Kieli: ei dialogia
Kesto: 75 min

Ennen illan pitkää animaatiota nähdään kotimainen alkukuva:

Bring Your Child to Work (Tuo lapsesi töihin )2018, 8 min.
Lapsi tulee koulusta kotiin mukanaan viesti Tuo lapsesi töihin -päivästä. Pitkän odotus koiran seurassa päättyy, kun vanhempi vihdoin saapuu kotiin - ja vie lapsen melko erilaiseen työpaikkaan. tekniikka: nukkeanimaatio ja hiilipiirrosanimaatio ohjaus: Christina Lassheikki, Jenni Nylander, Pauliina Parjanen, Riku Savikko, Vilma Väisänen, Jade Woods äänisuunnittelu: Jorma Kaulanen musiikki: Petra Poutanen-Hurme tuotanto: Aalto-yliopisto/ ELO 2019

--
Loistavia animaatioita! -sarja esittelee animaatioelokuvia, jotka on suunnattu aikuisille. Elokuvat ovat keskenään erilaisia, mutta niitä yhdistää vahva visuaalinen kerronta ja poikkeukselliset tarinat.

Animaatiotaide syntyy puhtaasti tekijänsä mielikuvituksesta, eikä sitä rajoita todellisuuden näkymät. Siksi animaatioelokuvassa voidaan kuvata yhtä helposti sisäisiä tunteita, historiallisia tapahtumia, yhteiskunnan epäkohtia kuin hassuja hetkiä ja taianomaisia näkymiäkin.

Loistavia animaatioita sarjan elokuvat:
16.9. Boy and the World (Brasilia, 2014)
14.10. Mans mīļākais karš / My Favorite War (Norja, Latvia, 2020)
18.11. La Casa Lobo / The Wolf House (Chile, 2018)
16.12. Away (Latvia, 2019)

Ikäraja: 18 vuotta. Elokuvakohtaiset ikärajat voivat olla alempia, mutta salissa anniskelua.

Päivä ja aika

To 16.12.2021, klo 18.00
Loading...

Paikka

Caisa, Kaikukatu 4, Helsinki, Kallio, Helsinki
Caisa
Kaikukatu 4, Helsinki
Kallio
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 37500
Verkkosivu

Julkaisijan tiedot

Hinta

7€