Rosita Luu + Pambikallio – Stoa Black Box

Black Box omistautuu indiemusiikille, kun lavalle nousevat jo monipuolisuutensa todistanut Rosita Luu sekä ensijulkaisuillaan hurmannut Pambikallio.
Ke 15.12.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki

Päivä ja aika

Ke 15.12.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

-

Kuvaus

Black Box omistautuu indiemusiikille, kun lavalle nousevat jo monipuolisuutensa todistanut Rosita Luu sekä ensijulkaisuillaan hurmannut Pambikallio.

Rosita Luu

Emma-ehdokkuuden sekä Indie Awards -ehdokkuuden Samettisuu-albumillaan saanut Rosita Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektrosta, soulista kuin kantristakin.

Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä sanoitusten lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Rosita Luu valittiin vuonna 2021 YleX:n tulevaisuuden tähtiä ennustavaan Läpimurto-listaukseen.

Rosita Luu sainattiin Playground Musicille keväällä 2021.

Pambikallio

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi.

Pambikallion unenomaisessa ja tyylikkäässä soundissa yhdistyy raikkaalla tavalla kepeät ja helmeilevät pop-melodiat sekä tuulahdukset 60-70 luvun psykedeelisestä rockista, progesta ja jopa kotimaisesta iskelmästä.

Lopulta Pambikallio kuulostaa kuitenkin tuoreelta ja kiehtovalta, omalta itseltään. Yhtyeen ensimmäiset singlejulkaisut Häntä (Helmi Levyt, huhtikuu 2021) ja Volvo (Helmi Levyt, toukokuu 2021) saivat innostuneen ja lämpimän vastaanoton ja soivat hyvin radiossa mm. Ylen kanavilla, Radio Helsingissä ja jopa Ruotsin yleisradiossa ollakseen yhtyeen ensimmäiset julkaisut.

Pambikallio valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

“Pambikallio on kahden singlen perusteella vuoden upein kotimainen tulokas.” – Helsingin Sanomat

“Pambikalliosta huokuu kaiken kepeyden keskeltä myös suurta viisautta ja hurmaavan sivistynyt psykedeeliapopin osaaminen.” – Päivän Biisit, Aleksi Pahkala

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Ikärajaton

*Metropolian opiskelijat saavat liput hintaan 10,50€