LOPPUUNMYYTY Yeboyah & Hassan Maikal – Stoa Black Box

Keikalla kuullaan kahta kantaaottavaa ja kovassa nosteessa olevaa rap-artistia, jotka ovat tunnettuja valloittavasta live-esiintymisestään.
Ke 17.11.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/10,50 €

Päivä ja aika

Ke 17.11.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/10,50 €

Kuvaus

Keikalla kuullaan kahta kantaaottavaa ja kovassa nosteessa olevaa rap-artistia, jotka ovat tunnettuja valloittavasta live-esiintymisestään.

Pitkäaikaiset ystävykset Yeboyah ja Hassan ovat molemmat julkaisemassa uutta musiikkia. Yeboyahin Stoa Black Box -livestreamauskeikka jouduttiin sairastapauksen johdosta peruuttamaan keväällä ja hänen paikkaajakseen saatiin muutaman tunnin varoitusajalla Hassan Maikal.

Nyt heidät molemmat on mahdollista nähdä myös livenä.

Yeboyah

Yeboyah on helsinkiläinen artisti, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Emma-ehdokkuuden tuonut vuoden 2019 Elovena EP ja sen häikäisevä visuaalinen konsepti nostivat Yeboyahin yhdeksi puhutuimmista uusista artisteista. Yeboyahin erottuvasta lavapreesensistä on päästy nauttimaan artistin soolokeikoilla sekä osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowta.

Juuri levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa tehnyt Yeboyah on rakentanut uraansa itsenäisenä artistina jo useamman vuoden. Tammikuussa 2021 ilmestynyt single ”Mitä tarviit” esittelee artistin rosoisempaa puolta.

”Tää biisi on kommentti siihen, miten edelleen ihmiset ajattelee monista asioista, että kun ne on pois silmistä, ne on pois mielestä. Me ollaan Suomessakin kesän 2020 tapahtumien jälkeen aloitettu tärkeä keskustelu, mutta nyt on aika kohdata todellisuus oman kuplamme ulkopuolella ja alkaa tehdä oikeasti töitä, että asiat muuttuu.”

Helsingin Sanomien ”Seuraa heitä vuonna 2021” -listalle ainoana artistina päätynyt Yeboyah pitää huolen, että seurattavaa riittää: ”Mitä tarviit on vasta intro, lisää tulee nopeammin kuin uskottekaan. It’s Yebo Season.”

Hassan Maikal

Hassan Maikalissa yhdistyy halu vaikuttaa yhteiskunnallisissa asioissa ja kyky sanoittaa koettuja kokemuksia sekä ympäröivää elämää koskettavasti.

Ura alkoi Kontulan nuorisotalolta, kun artisti tuurasi ystäväänsä lavalla. Pian sana kiiri kiehtovasta rap-artistista ja taiteilijasta, joka uskoo yhteisön ja jakamisen voimaan.

Hassan yhdistelee musiikissaan monipuolisesti rappia ja R&B:ta afrovivahteisiin pop-melodioihin. Valovoimainen rap-lupaus herättää huomion myös herkällä laulusoundillaan.

Vahvasta live-esiintymisestään kiitelty artisti työstää parhaillaan esikoisalbumiaan. Sony Musicille levyttävä Hassan Maikal julkaisi viime vuonna hyvän vastaanoton saaneet singlet “Myöhäst”, “Hullu” (ft. Lukas Leon) ja “Tänään”.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Ikärajaton