NCO + Turisti + ez + Slani – Stoa Black Box

Miltä kuulostaa tämän päivän rap Suomessa? Stoa Black Box esittelee neljä kiinnostavaa uutta tulokasta.
Ke 27.10.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/12/10 €

Päivä ja aika

Ke 27.10.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12/10 €

Kuvaus

Miltä kuulostaa tämän päivän rap Suomessa? Stoa Black Box esittelee neljä kiinnostavaa uutta tulokasta.

NCO

Muutamassa vuodessa valtakunnan viihdyttävimpien artistien joukkoon noussut NCO sutkauttelee biiseillään nokkeluudella, joka parhaimmillaan vetää jo vertoja Evil Stöön neronleimauksille. NCO:n biisien parhaat läpät ovat jääneet elämään omaa elämäänsä arkikielen hokemina.

Mauno Gangin perustajajäsen tunnetaan hersyvän huumorinsa lisäksi uutterasta työtahdistaan. Vaikka uraa ei ole vielä vuosissa hirveästi takana, vyöllä on jo useampia julkaisuja.

Kuben kanssa tehty “Poliittisesti Correcti EP”, “Väsyttää Mixtape” sekä syksyllä 2019 ilmestynyt “7741 EP” ovat kaikki tärkeä osa suomirapin uutta aaltoa. Viimeisin albumi “Mul on tylsää” julkaistiin maaliskuussa 2021 ja esitteli artistista täysin uuden puolen.

Biiteiltään NCO on tällä hetkellä siellä, missä atlantalainen 2010-luvun trap ja vuosituhannen vaihteen kokeellisemmat The Neptunes -tuotannot kohtaavat. Vastaavilla taajuuksilla ei ole muita liiemmin näkynyt.

Turisti

Helsinkiläinen Harlova Vukulu aka Turisti on kirjaimellisesti silmiinpistävimpiä uusia kotimaisia artisteja. Turistin itse suunnittelemat releet ovat usein räikeydessään jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole totuttu näkemään kuin jenkkitähdillä. Siksi ei ole edes yllätys, että Turisti tähtää ihan tosissaan muotisuunnittelijaksi.

Huomiota herättävän vaatetuksen sisältä löytyy kuitenkin karismaattinen räppäri. Turistin flow on virheetön ja hänen äänessään on jotain selittämätöntä uskottavuutta ja energiaa. Tekstit ovat paikoin jopa julmia, mutta todella tarttuvia.

Perusräppäämisen oheen Turisti on tuonut hiljalleen myös melodisempaa ilmaisua JuiceWRLD:n hengessä.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Ikärajaton

*Metropolian opiskelijat saavat liput hintaan 10,50€