Marion: Aurinkosilmät -konserttikiertue – KONSERTTI SIIRTYY -> la 5.11.2022

La 6.11.2021, klo 19.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
35 €

Päivä ja aika

La 6.11.2021, klo 19.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

35 €

Kuvaus

Jatkuvien olosuhdemuutosten vuoksi osa Marionin 60-v. taitelijajuhlavuoden konserttikiertueesta siirtyy syksyyn 2022.

’Paluu totuttuun arkeen ei ole tapahtunut siinä ajassa kuin olisimme toivoneet. Rajoituksia on kiristetty ja purettu alueittain eikä kiertuetuotannon kannalta ole järkevää toteuttaa konsertteja sieltä täältä, koska tuotannon kiinteät kulut ovat valtavat. Poikkeuksena ovat Porvoo ja Kuhmo, joiden yhteistyösopimusten puitteissa meidän on mahdollista nämä konsertit toteuttaa.
Olisin erittäin mielelläni halunnut tavata teitä kaikkia livenä - nauttien yhdessä laajan, yli 60 vuotta kestäneen urani lauluista! Mutta sen aika tulee vielä. Nähdään rakas yleisö musiikin äärellä, konserteissa viimeistään syksyllä 2022!’, Marion sanoo.

Marion ’Aurinkosilmät’ konserttikiertueen Savoy-teatterin konsertti (6.11.2021) siirtyy pidettäväksi lauantaina 5.11.2022 klo 19.

Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan konserttiin. Lippuja ei tarvitse vaihtaa.

Jos uusi konserttipäivämäärä ei sovi, liput tulee palauttaa tiistaihin 30.11.2021 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen raisa.ailio@hel.fi

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki.

******

Marion Rung juhlistaa 60-vuotistaitelijajuhlavuottaan Aurinkosilmät-konserttisalikiertueella syys-marraskuussa 2021.

Konserteissa kuullaan Marionin legendaarisimmat kappaleet koko mittavan uran ajalta. Tipitii, El Bimbo, Senorita Por Favor, Eviva Espanja, Hyvästi yö ja lukuisat muut hitit tarjoillaan upeissa konserttisalipuitteissa – upean tunnelman kera.

Marion Rung osallistui iskelmälaulukilpailuun vuonna 1961 sijoittuen 2. sijalle ja levytti ensilevynsä. Vuonna 1962 Marion osallistui Suomen Euroviisukarsintoihin ja hänet valittiin edustamaan Suomea Tipitii- kappaleella. Marion edusti Suomen monissa kansainvälisissä laulukilpailuissa tämän jälkeenkin muun muassa Tom Tom Tom -kappaleella Euroviisuissa vuonna 1973 sekä voitoilla Intervision-laulukilpailuissa Puolan Sopotissa vuosina 1974 ja 1980. Marion oli 1990-luvulla yksi menestyksekkään Leidit lavalla -kiertuekonseptin laulajista. 2000-luvulla hän vastaanotti Iskelmä-Finlandia-, Emma-, Anna-Liisa- ja Kullervo Linna -palkinnot ja teki menestyksekkäät 40- ja 50-vuotiskiertueet. Nyt on syytä juhlia huikeaa 60 vuoden uraa - yhdessä!

Kesto n. 2 h 15 min, sisältää väliajan

Marion: Aurinkosilmät -konserttikiertue – KONSERTTI SIIRTYY -> la 5.11.2022
Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Reittiohjeet (Google)
Avautuu uudessa välilehdessä
Reittiohjeet (HSL)
Avautuu uudessa välilehdessä