Always on the Road – Ivana Helsinki

Stoan gallerian näyttely vie katsojan loputtomille maanteille, lapsuuden kultaamiin kesiin ja suurten rakkaustarinoiden äärille.
20.8 – 22.9.2021
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

20.8 – 22.9.2021

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Stoan gallerian näyttely vie katsojan loputtomille maanteille, lapsuuden kultaamiin kesiin ja suurten rakkaustarinoiden äärille.

Ivana Helsinki – Always on the Road -näyttelyssä on esillä uraauurtavia fashion-filmejä, uniikkeja näytösvaatteita vuosien varrelta, valokuvavedoksia sekä rakastettuja printtikankaita.

Ivana Helsinki sai alkunsa Paola Suhosen henkilökohtaisena taideprojektina. Hänen visionaan oli tuoda taide osaksi arjen kauneutta, luoda funktionaalisia käyttöesineitä ja muotia, jossa jokainen vaatekappale on omaääninen, yksittäinen, karismaattinen kannanotto (statement piece). Paolan ideologia oman tiensä kulkijuudesta kiteytyy hänen mielikuvaansa Ivana Helsinki -käyttäjästä: ”The one who carries the fire, not just the shine”.

Paolan toistuvat teemat kertovat rakkaudesta luontoon, pohjoisen vuodenaikoihin ja valonkiertoon. Tunnistettavia teemoja ovat myös americana-mielenmaisemat, eläinoikeudet ja tutkielmat ajankulusta.

Ivana Helsinki on Suomen kansainvälisesti tunnetuin, uuden sukupolven muoti- muotoilu- ja taidebrändi. Ivana Helsingin omaleimaisessa muotokielessä yhdistyvät perinteinen, slaavilainen melankolia, puhdaslinjainen skandinaavinen estetiikka ja nostalginen vintage-maailma. Brändin tunnistettava, roadtrip-romantiikkaa huokuva muotokieli ja kokonaisvaltainen universumi ulottuvat taiteesta muotiin, muotoiluun, musiikkiin, tarinankerrontaan, elokuvaan ja jopa omaan festivaaliin, Superwoodiin.

Paola Ivana Suhonen (s. 1974) on palkittu kahdella Suomen arvostetuimmalla taiteilijatunnustuksella, Pro Finlandialla (2013) ja Suomi-palkinnolla (2018). Hänellä on kaksi maisteritason loppututkintoa (Master of Arts /Aalto Yliopisto ja Master of Fine Arts/ American Film Institute). Paola on myös folkrock-yhtye Lone Deer Laredon jäsen ja toinen säveltäjä-sanoittaja.