Bowie Starman ft. Gerry Leonard

Ylistetty Bowie Starman herättää David Bowien perinnön henkiin lokakuussa Helsingissä.
Ti 5.10.2021, klo 19.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
39/49 €

Päivä ja aika

Ti 5.10.2021, klo 19.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

39/49 €

Kuvaus

Ylistetty Bowie Starman herättää David Bowien perinnön henkiin lokakuussa Helsingissä.

David Bowien legendaarisen kitaristin Gerry Leonardin tähdittämä Bowie Starman -konsertti kuullaan Suomessa tänä syksynä: Bowien unohtumattomat biisit täyttävät Savoy-teatterin 5.10.2021!

Bowie Starman -konsertit vievät kuulijat musiikilliselle matkalle läpi David Bowien uskomattoman uran. Omalla tasollaan operoinut monimuotoinen artisti jätti perinnön, joka herää nyt siis henkiin niin lähellä alkuperäistä toteutusta kuin se on vain mahdollista.

Kiertue on jo nyt kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailman, ja Bowien läheiset ovat kehuneet esityksen kunnioittavan edesmennyttä musiikillista taituria täydellisesti:
"Mahtava soundi, joka auttaa pitämään Bowien soundin edelleen elossa", David Bowien basistina vuosivälillä toiminut 1983–1987 Carmine Rojas luonnehtii.
"Lähin mahdollinen aito Bowie-kokemus. David olisi rakastanut heitä", Bowien HERO: David Bowie -kirjan kirjoittaja Lesley-Ann Jones puolestaan toteaa.

Kattavissa illoissa päästään matkaamaan David Bowien musiikin kanssa aina vuodesta 1962 hänen viimeisimpiin vuosiinsa, ja konserttien kivijalan muuraa iso nippu Bowien tuotannon helmiä aina Let´s Dancesta China Girliin ja Life On Marsista Ashes To Ashes -hittiin.

Brixtonissa syntynyt David Bowie aloitti musiikillisen uransa vain 15-vuotiaana, joten kattavasta tuotannosta on myös ollut mistä valita. Yli 140 miljoonan albumin myynnillään hän on edelleen yksi maailman menestyneimpiä muusikoita. Bowie ehti saavuttaa yksinomaan Iso-Britanniassa yhdeksän platinalevyä, 11 kultalevyä sekä kahdeksan hopeaa. Yhdysvalloista kantautui kotiin viisi platinaa ja yhdeksän kultalevyä – unohtamatta omaa tähteä Hollywoodin kuuluisalla Walk of Famella. Bowie julkaisi viimeisimmän Blackstar-albuminsa juuri ennen menehtymistään syöpään vuonna 2016.

Kesto n. 2 h 25 min, sisältää väliajan

Ikäraja: S