Maustetytöt – A la Malmi

A la Malmi: Maustetytöt 29.9.2021 -tapahtuman yleisö jaetaan kahdelle erilliselle keikalle.
Ke 29.9.2021, klo 19.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
15/12 €

Päivä ja aika

Ke 29.9.2021, klo 19.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12 €

Kuvaus

A la Malmi: Maustetytöt 29.9.2021 -tapahtuman yleisö jaetaan kahdelle erilliselle keikalle.

Useaan kertaan siirretty Maustetyttöjen A la Malmi -keikka päästään viimein toteuttamaan Malmitalolla. Tapahtumaan on ehditty myydä lippuja enemmän kuin tämänhetkiset koronatilanteesta johtuvat yleisörajoitukset antavat myöten. Järjestämme keskiviikkona 29.9.2021 kaksi erillistä keikkaa, jotta kaikki lipun jo ostaneet pääsevät kokemaan Maustetytöt livenä.

Loppuunmyydyt Maustetyttöjen Malmitalon keikat tullaan siis järjestämään keskiviikkona 29.9.2021 klo 19:00 ja klo 20:30. Katsomoissa ei ole paikkanumerointia, kumpaankin kellonaikaan on rajallinen kapasiteetti turvaväleistä johtuen.

Esityksen muuttaminen kahdeksi tapahtumaksi vaatii kaikilta lipunostaneilta maksuttoman lippujen päivittämisen. Aiemmin ostetut liput eivät käy tapahtumiin sellaisenaan.

Lippujen päivitysmahdollisuus aukeaa maanantaina 6.9.2021 klo 10.00, liput tulee päivittää sunnuntaihin 26.9.2021 klo 24.00 mennessä.

Pääset päivittämään lippusi ja valitsemaan Maustetyttöjen keikan ajankohdan tästä linkistä: https://www.lippu.fi/malmitalo-maustetytot-lippupaivitys

Lippupiste on lisäksi suoraan yhteydessä lipun ostaneisiin.

Vaihtoehtoisesti voit hakea rahanpalautusta alkuperäisellä lipullasi tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus
Rahanpalautukset on haettava sunnuntaihin 26.9.2021 mennessä.

- - - - -

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk-asenteella varustettu koko kansan popbändi, jonka pitkään ja hartaasti odotettu debyyttilevy ilmestyi lokakuussa 2019.

A la Malmi on Malmitalon uusi klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa. Tule Malmille pitämään homma aitona! A-oikeuksin varustettu Ravintola Malmitalo palvelee ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.