PERUTTU TAI SIIRTYY | Nuori Taide Helsinki 2021 – See the Sea - näe meri, koe taide

20.5 – 23.6.2021
Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

20.5 – 23.6.2021

Paikka

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Kaarela, Helsinki
Kanneltalo
Klaneettitie 5
Kaarela
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 32416
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Nuori Taide Helsinki on 15–26-vuotiaiden nuorten töistä koostuva yhteisnäyttely, joka järjestetään Kanneltalon galleriassa.

Keväällä 2021 näyttely järjestetään jo 17. kerran. Alusta asti näyttelyn tavoitteena on ollut nostaa esiin vaihtuvien teemojen avulla nuorten ajatuksia, näkökulmia ja osaamista taiteen keinoin.

Tänä vuonna Nuori Taide Helsinki -näyttelyn nimi on See the Sea - näe meri, koe taide. Näyttely inspiroituu kesällä avautuvasta Helsinki Biennaalista. Kutsumme nuoret taiteentekijät kommentoimaan ja tekemään omat tulkintansa. Näyttelyn osallistujat käsittelevät teemaa valitsemallaan tavalla. Aikaisempina vuosina Nuori Taide Helsinki -näyttelyissä on ollut mukana muun muassa valokuvia, maalauksia, piirustuksia, videoita, veistoksia ja installaatioita sekä performansseja.

Haku näyttelyyn on avoinna 15.4.2021 asti.

Lisätiedot: Heidi Göransson, heidi.goransson@hel.fi

--
Päiväleirit ja muut tapahtumat

Helsinki Biennaalista inspiroituneita päiväleirejä järjestetään Kannelmäessä, Lauttasaaressa ja Pikku-Huopalahdessa lapsille ja nuorille kesäkuussa 2021. Tiedot tarkentuvat kevään aikana.

Helsinki-päivänä 12.6. Kanneltalon galleriassa ollaan meren äärellä, taiteen keinoin.

Nuori Taide Helsinki 2021 - See the Sea on osa Helsinki Biennial Inspired -kokonaisuutta. Se on saanut inspiraationsa biennaalin Sama meri -nimestä ja sen sisällöistä. Helsinki Biennaali on kahden vuoden välein toistuva kansainvälinen kuvataidetapahtuma, joka tuo korkeatasoisen nykytaiteen merelliseen Helsinkiin. Ensimmäinen biennaali järjestetään ainutlaatuisessa merellisessä ympäristössä, Vallisaaressa 12.6.–26.9.2021.

PERUTTU TAI SIIRTYY | Nuori Taide Helsinki 2021 – See the Sea - näe meri, koe taide
Klaneettitie 5, Kaarela, Helsinki
Reittiohjeet (Google)
Avautuu uudessa välilehdessä
Reittiohjeet (HSL)
Avautuu uudessa välilehdessä