Quintessence With Strings – Savoy JAZZFest

HUOM! Konsertin päivämäärä on muuttunut. Uusi päivämäärä on la 29.5. klo 19.00. Konsertti toteutetaan striimattuna ja rajoitusten salliessa yleisön kanssa.
La 29.5.2021, klo 19.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
47 € / striimi 15 € (+ mahd. toimitusmaksut)

Päivä ja aika

La 29.5.2021, klo 19.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

47 € / striimi 15 € (+ mahd. toimitusmaksut)

Kuvaus

HUOM! Konsertin päivämäärä on muuttunut. Uusi päivämäärä on la 29.5. klo 19.00. Konsertti toteutetaan striimattuna ja rajoitusten salliessa yleisön kanssa.

Quintessence-yhtye nähdään Savoy JAZZFestissä uutena ajankohtana, lauantaina 29. toukokuuta. Aiempiin konserttipäiviin (pe 5.3.2021, su 30.5.2021) ostetut liput käyvät uutena päivänä sellaisenaan, mikäli yleisötilaisuuksia on mahdollista järjestää.

Konsertti pyritään toteuttamaan hybridinä: se striimataan Keikalla.fi-palvelun kautta ja rajoitusten salliessa paikalle otetaan myös pieni liveyleisö. Olemme yhteydessä livekeikan lipunostajiin henkilökohtaisesti mahdollisimman pian, kun yleisörajoitukset päivittyvät. Lisätietoa lippukäytänteistä ja –palautuksista on tekstin lopussa.

***

Vuosituhannen alussa kukoistanut superbändi Quintessence tekee näyttävän paluun 10-henkisen jousisektion kanssa Savoy JAZZFestissä. Legendaarisen yhtyeen ensimmäisen levyn White Light -EP:n julkaisusta on kulunut 20 vuotta. Erikoiskonsertissa kuullaan uusia sovituksia Quintessencen kahdelta albumilta, ja konsertissa yhtyettä täydentää Vantaan Viihdeorkesterin 10-henkinen jousiensemble.

Nu-souliksikin määriteltyä jazzin, hiphopin ja soulin fuusiota soittava Quintessence esitteli suomalaisyleisölle myöhemmin sooloartisteina menestyneiden Emma Salokosken, Tuomo Prättälän ja Verneri Pohjolan lisäksi Sirius Sextetin ja Lightboxerin johtajana tunnetun kitaristi-säveltäjä Aki Haaralan ja välittömästi legendaarisen maineen saavuttaneen Heikki Laine/Mikko Kaakkuriniemi-komppiparin. Yhtye oli mukana uudistamassa Helsingin musiikkimaisemaa kansainvälisempään suuntaan ja esiintyi mm. Gilles Petersonin isännöimässä Worldwide-illassa Lontoon Cargo-klubilla. Yhtyeen nimi Quintessence tarkoittaa alun perin Aristeteleen luonnonfilosofiassaan olettamaa viidettä elementtiä (lat. quinta essentia) eetteriä, josta kuunylinen maailmankaikkeus hänen mukaansa koostuu, mutta myös perikuvaa, olennaista. Tuomo Prättälän mukaan maailmassa on noin 500 Quintessence-nimistä yhtyettä. Kuuntele: https://open.spotify.com/album/2YeA0gwWH1Bfs00ipzFqd1?highlight=spotify:track:0g2VqZxvuwNPpZ6sS3fGEw

Kesto n. 75 min, ei väliaikaa

***

Savoy JAZZFest

2021 kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin pääteema on ”With Strings”, eli jousilla vahvistetut jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanot.

***

PALAUTUSOHJE:

Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa lauantaihin 29.5.2021 klo 18 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen raisa.ailio@hel.fi

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.