Jukka Perko - Bridge Over Troubled Water – Savoy JAZZFest

Konsertti toteutetaan striimattuna ja rajoitusten salliessa yleisön kanssa.
Su 30.5.2021, klo 15.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
47 € / striimi 15 € (+ mahd. toimitusmaksut)

Päivä ja aika

Su 30.5.2021, klo 15.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

47 € / striimi 15 € (+ mahd. toimitusmaksut)

Kuvaus

Konsertti toteutetaan striimattuna ja rajoitusten salliessa yleisön kanssa.

Konsertti pyritään toteuttamaan hybridinä: se striimataan Keikalla.fi-palvelun kautta ja rajoitusten salliessa paikalle otetaan myös pieni liveyleisö. Olemme yhteydessä livekeikan lipunostajiin henkilökohtaisesti mahdollisimman pian, kun yleisörajoitukset päivittyvät. Lisätietoa lippukäytänteistä ja –palautuksista on tekstin lopussa.

***

Savoy JAZZFestin konsertissa Suomen nimekkäimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Jukka Perko pureutuu
Simon & Garfunkel -tuotantoon. Produktio perustuu saksofonisti Paul Desmondin vuoden 1968 levyyn Bridge Over Troubled Water, jolla kuullaan instrumentaaliversioita Paul Simonin ja Art Garfunkelin samannimiseltä levyltä. Savoy-teatterissa tutut kappaleet kuullaan massiiviselle 20 hengen kokoonpanolle sovitettuna.

Jukka Perko kertoo konsertista:
”Tämä produktio on ollut pitkäaikainen haaveeni. Siinä kohtavat nuoruuteni suuri idoli, saksofonisti Paul Desmond ja syvästi ihailemani duon, Paul Simonin ja Art Garfunkelin levyttämät klassikkokappaleet. Orkesterinuotteja tähän musiikkiin ei ollut kuitenkaan mistään saatavana. Lopulta pyysin ystävääni, säveltäjä-sovittajavelho Vellu Halkosalmea tekemään siitä transkription. Vellu kirjoitti kaiken kuulemansa nuoteille soitettavaksi ja nautittavaksi.

Nuo 1960-70-lukujen loisteliaat radiohitit ovat syöpyneet jo monen sukupolven korvaan. Ne ovat olleet tärkeässä roolissa muodostamaan sitä musiikillista prismaa, jonka läpi populaarimusiikki heijastuu vielä tänäkin päivänä. Ja täydellisenä 1960-70 -lukujen taitteen ajankuvana Don Sebeskyn alkuperäissovituksien sointi saa lahkeet näyttämään entistä leveämmiltä ja pulisongit pidemmiltä kuin koskaan ennen.”

Kokoonpano:
Jukka Perko, saksofoni
Teppo Mäkynen, rummut
Antti Lötjönen, basso
Aki Rissanen, piano
Jukka Eskola ja Mikko Karjalainen, trumpetti
Pope Puolitaival ja Ville Vannemaa, saksofonit ja huilut
Heikki Tuhkanen, pasuuna
Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble

Kesto n. 75 min, ei väliaikaa

***

Savoy JAZZFest

2021 kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin pääteema on ”With Strings”, eli jousilla vahvistetut jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanot.

***

PALAUTUSOHJE:

Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa lauantaihin 29.5.2021 klo 18 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.
Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen raisa.ailio@hel.fi

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

Jukka Perko - Bridge Over Troubled Water – Savoy JAZZFest
Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Reittiohjeet (Google)
Avautuu uudessa välilehdessä
Reittiohjeet (HSL)
Avautuu uudessa välilehdessä