Sylvi ja huru-ukot

Syksy tarjoaa komediannälkäiselle yleisölle jännitystä, romantiikkaa ja huumoria, kun vanhainkotiin sijoittuva Sylvi ja huru-ukot vierailee Malmitalossa.
Ti 30.11.2021, klo 19.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
30/28 €

Päivä ja aika

Ti 30.11.2021, klo 19.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

30/28 €

Kuvaus

Syksy tarjoaa komediannälkäiselle yleisölle jännitystä, romantiikkaa ja huumoria, kun vanhainkotiin sijoittuva Sylvi ja huru-ukot vierailee Malmitalossa.

Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella - ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneitten vuosien suurimmat hitit. Näyttelijä Eeva Eloranta juhlii 45-vuotista taivaltaan näyttämöllä Sylvin roolissa. Ylihoitaja Anneli Alakosteikkona naurun paikkoja tarjoilee puolestaan tv:sta tuttu Minna Kivelä!

Entisenä merimiehenä, Kauko Sormusena, nähdään Varkauden Teatterinkin pakeilta tuttu Sakari Kautto. Komedian ja musiikkiteatterin vankkana osaajana tunnettu Kautto maustaa roolinsa huumorin lisäksi aimo annoksella sydämellisyyttä, unohtamatta vanhan merikarhun herkkääkään puolta.

Entisen reviisorin, Eero Toppisen, roolissa yleisön nauruhermoja kutkuttaa Lasse Tenhunen. Tärkeilevä, mutta pohjimmiltaan kiltti Toppinen joutuu komedian tiimellyksessä oppimaan rennosti ottamisen jaloa taitoa, ja myöntämään, ettei pieni ripaus huumorintajuakaan liene pahaksi elämän tuimissa aallokoissa.

Sylvi Taipaleen roolissa nähdään 45-vuotista taivaltaan näyttelijänä juhliva Eeva Eloranta. -Sylvi on mainio hahmo, joka pursuaa sekä tunteita että älyä ja vielä kujemieltäkin, kuvailee Eloranta innostuneena. -Ensiesityksessään Lappeenrannan kaupunginteatterissa Sylvi ja huru-ukot oli yleisömenestys ja kyllä me odotamme samaa tästä Huru-ukkojen uudesta tulemisesta, jatkaa esityksen ohjaajanakin häärivä Eloranta. -Roolit ovat herkkupaloja ja mainiot laulunumerot kruunaavat kaiken, vakuuttaa hän nauraen.

Tervetuloa Eeron, Kaukon, Sylvin ja tietenkin Annelin seuraan!

Käsikirjoitus: Helena Anttonen
Ohjaus: Eeva Lappalainen
Rooleissa: Eeva Eloranta, Sakari Kautto, Lasse Tenhunen ja Minna Kivelä.

Kesto: 1 t 40 min, sisältää väliajan
Kieli: suomi