SIIRRETTY VERKKOON | ibe + Cavallini & Shrty – Stoa Black Box

Yleisötapahtuma on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Sen sijaan iben ja Cavallinin keikat lähetetään suorana Helsinki-kanavalle. Livestriimin katsominen on maksutonta.
To 29.4.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/12/10€

Päivä ja aika

To 29.4.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12/10€

Kuvaus

Yleisötapahtuma on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Sen sijaan iben ja Cavallinin keikat lähetetään suorana Helsinki-kanavalle. Livestriimin katsominen on maksutonta.

Lippurahojen palautukset tulee hakea tämän linkin kautta 29.5.2021 mennessä:

https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

---

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa!

Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

ibe

Kehitysvauhti on ollut hurja – ibe on noussut artistiksi, jolle ehdokkuudet Emma Gaalassa ovat realismia ja vuonna 2020 hänet piti nähdä festivaalien isoimmilla lavoilla. Kaikki saavutukset ibe on ansainnut uskomalla omaan tapaansa tehdä helposti lähestyttävää, mutta samalla kunnianhimoista ja aikaansa edellä olevaa musiikkia. Luottotuottajat EM ja My Friend Marla pitävät huolen siitä, että biittien taso pysyy kautta linjan korkeana.

Syksyllä 2020 ibe julkaisi Perkele!-albuminsa: “Idea albumista ja ensimmäiset laulut syntyivät vuoden 2019 alkupuolella, noihin aikoihin en ehtinyt tai jaksanut käydä paljoakaan studiolla, mutta silloin jo sähisi perkele sisälläni. Mielestäni meillä kaikilla on omat perkeleemme ja ne ilmaisevat itseään monin eri tavoin. Jos nyt jotenkin tiivistäisin oman käsitykseni perkeleestä, niin se on se osa minua, mitä en itsekään ymmärrä. Perkeleitä ei suinkaan kannata pelätä ja niiden kanssa on hyvä käydä keskustelua. Niin opimme lisää itsestämme ja maailmasta ympärillämme.

Kun tämän vuoden alussa koko maailma hiljeni olin helpottunut. Vuosi 2020 onkin kulunut pitkälti omissa oloissa, perkeleen kanssa välejä selvitellen. Se oli jo kauan yrittänyt kertoa jotakin, mutta nyt oli aikaa kuunnella. Tämä levy on meidän kahden vuoropuhelua. Jätän kuuntelijan päätettäväksi kuka puhuu milloinkin: ibe vai perkele.” – ibe

Cavallini & Shrty

Cavallini & Shrty on uutta aaltoa edustava duo, joka yhdistelee R’&B, afroa ja melodista träppiä. Kaksikko avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään.

’’Musahommat lähtivät käyntiin, kun otettiin aina frendin kellarissa freestylebattlea ja päätettiin julkaista soundcloudiin musaa. Ketä olis arvannu silloin, että kaks jäbää ketä tekee afroo suomeks esiintyy 1,5 vuoden jälkeen ensimmäisestä julkaisusta festareilla.’’ – Cavallini & Shrty

Tammikuussa 2020 duo julkaisi debyyttialbumin "10/10", jolta julkaistu single "16 v" keräsi huimat striimausluvut viihtyen Spotifyn Top20-listalla useamman viikon.

Ikärajaton
Kesto: n. 2 h

*10€ opiskelijahinta on Metropolian opiskelijoille

SIIRRETTY VERKKOON | ibe + Cavallini & Shrty – Stoa Black Box
Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Reittiohjeet (Google)
Avautuu uudessa välilehdessä
Reittiohjeet (HSL)
Avautuu uudessa välilehdessä