Arjen ihmeet

Suomen stand up -klubit moneen kertaan kiertäneiden Mujusen ja Sottisen Arjen ihmeet on hulvaton, yllättävä ja omalaatuinen kahden koomikon show.
Pe 19.11.2021, klo 19.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
21,50 €

Päivä ja aika

Pe 19.11.2021, klo 19.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

21,50 €

Kuvaus

Suomen stand up -klubit moneen kertaan kiertäneiden Mujusen ja Sottisen Arjen ihmeet on hulvaton, yllättävä ja omalaatuinen kahden koomikon show.

Arjen ihmeet nähtiin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2013, jolloin sitä esitettiin Tampereen Komediateatterissa täysille saleille. Luvassa on vuorovaikutteinen ja improvisaation höystämä esitys, joka saattaa aiheuttaa ajoittaista hapenottokyvyn heikentymistä ja vatsalihasten kipeytymistä. (Jos joku ei naura, me lyödään mahaan.)

Riku Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva stand up -koomikko.

Vahvasti yleisökontaktiin perustuva tyyli tekee jokaisesta esityksestä ainutkertaisen. Riku luo tyhjästä, eikä keikka varsinaisesti koskaan ala. Tule rohkeasti eturiviin kuuntelemaan tämän kaljupään hämmästelyä elämästä. Rikulta voit kysyä mitä mieleen tulee. Rikun yleisin lause lavalla on: ”Mihin mä jäin, ai niin joo.”

Tommi Mujunen – tuo energinen pakkaus radiomastojen ja hyppyrimäkien luvatusta kaupungista eli Lahdesta. Lahti on toiminut monien huippuartistien kotipaikkana ja ponnahduslautana, eikä metsään mennä myöskään Tommin kohdalla. Tommilla on pikkupoikamainen pilke silmäkulmassa. Tämä vilperi naurattaa ja ihastuttaa yleisöään nokkelalla komiikalla, jonka aiheet kumpuavat hyvinkin arkisten tilanteiden havainnoista. Kun Tommi pääsee vauhtiin, ei yllätyksiltä eikä nauruilta voi välttyä, ja lopputulos yleensä koetteleekin yleisön vatsalihasten kestävyyttä oikein urakalla. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle nauramaan itsensä huippukuntoon?

Kesto n. 1,5 h, sis. väliajan

---

Tapahtuma on siirtynyt koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 19.11.2021 klo 19.00. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan. Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!