Maunula-talon Kesäaukio: Kohtaamisten Maunula

Kesäaukiolla järjestetään monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Kohtaamisten Maunulassa pääset tutustumaan kehon ja mielen terveyttä harjoittavaan qigongiin.
Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Helsinki
Loading...
Maksuton
Maksuton
Hyvinvointi
Kulttuuritapahtumat
Osallistuminen
Työpajat

Kuvaus

Lisäksi luvassa on  Iloa, älyä ja liikettä -työpaja, jossa pääset kokeilemaan erilaisia hyötypelejä ja piirtämiseen pohjautuvia aivopähkinöitä. Senioreille on tarjolla erityinen kahvitteluhetki, jossa voi tavata samanhenkisiä ihmisiä ja nauttia rennosta yhdessäolosta. Tervetuloa Kesäaukiolle ja tutustumaan uusiin ihmisiin. 

 

Klo 11 Qigong  

Haluatko oppia rentoutumaan ja lisäämään kehon ja mielen hyvinvointia? Tule mukaan qigong-tunnille! Qigong on terveysliikuntaa, jonka avaavat ja venyttävät liikkeet tasapainottavat kehoa ja mieltä. Ohjaajana on Suomen Qigong -yhdistyksen kouluttama ohjaaja Riitta Kaukonen.

Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Tervetuloa mukaan!

 

Klo 12 Seniorikahvit

Tervetuloa viettämään mukavaa aikaa yhdessä muiden seniorien kanssa! Voit nauttia kupposen kuumaa kahvia, herkullisia leivonnaisia ja samalla tutustua uusiin ihmisiin. Tämä on loistava tilaisuus jakaa tarinoita ja kokemuksia samanikäisten kanssa. 

 

Klo 13–14.30 Iloa, älyä ja liikettä -työpaja 

Ulkoilmatapahtumassa tarjotaan osallistujille monipuolista liikuntaa, tasapainoharjoittelua sekä pelejä, kuten hernepussipeli ja kalastuspeli.  Iloa, älyä ja liikettä -työpajassa esitellään Kouvolan Pelien hauska yhteistyöpeli Kybernometri sekä muita vapaaehtoisten liikunnan vertaisohjaajien Nadjan ja Vasilyn kehittämiä yhteispelejä.

 

Työpajassa pääset kokeilemaan erilaisia hyötypelejä ja piirtämiseen pohjautuvia aivopähkinöitä. Tule näkemään, kokemaan ja pelaamaan pihapelejä, yhteistyöpelejä ja jätä myös terveisiä kehittäjille.


Tapahtuma on asukkaiden ideoima Kohtaamisten Maunula ja Ohjelmaa ja tapahtumia varttuneelle väelle -teemainen tapahtuma. 

 

Vapaa pääsy 

Päivä ja aika

Ti 6.6.2023, klo 11.00–14.30
Loading...

Paikka

Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Maunula, Helsinki
Maunula-talo
Metsäpurontie 4
Maunula
Helsinki
Avaa kartta

Kohderyhmät

Aikuiset
Ikääntyneet

Julkaisijan tiedot

Hinta

Maksuton