Musaa, makkaraa ja kirjoja

Viime elokuulle alun perin suunniteltu Maunulan Musaa & Makkaraa -tapahtuma palaa koronatauolta, samoin kuin viime vuonna väliin jäänyt Maunulan Kirjamessut.
La 11.12.2021, klo 13.00 – 19.00
Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

La 11.12.2021, klo 13.00 – 19.00

Paikka

Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Maunula, Helsinki
Maunula-talo
Metsäpurontie 4
Maunula
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Lauantaina 11. joulukuuta Maunula-talolla on iltapäivän mittaan katettuna liha- ja kasvismakkaroiden lisäksi runsas kulttuuritarjonta. 

 

Keikkalavalle nousevat Grandmother Cornina aiemmin tunnettu ja Britanniassa ja Saksassa kiertänyt omaleimaisesti rockia, punkkia ja funkkia yhdistelevä Us, kitaristivelho Mikko Rintanen ja Antti Tammilehto Band, poliittishistoriallinen huumoribändi Punatähdet, tunnelmallinen Tähtitie sekä esikoisalbuminsa The Training äskettäin julkaissut tiukka progetrio King of Sweden. Kirjaohjelma pyörii musiikkitauoilla talon toisessa kerroksessa.

Soiton välissä puhuvat Salla Nazarenko toimittamastaan huippukirjoittajien eroottisten novellien kokoelmasta Kevät ilman kosketusta, Heikki Valkama menestyneen dekkarisarjansa teoksestaan Yakuzan kosto, Kuutti Koski kriitikoiden kiittämästä Tulenkantantaja-palkintoehdokasteoksestaan Zeniitti sekä Meri Valkama ylistetystä esikoisromaanistaan Sinun, Margot.

 

Maunula-seura on järjestänyt Musaa ja Makkaraa -festaria vuodesta 2014. Maunulan kirjamessut järjestettiin ensimmäistä kertaa 2019. Yhteistapahtuma noudattaa viranomaisten koronamääräyksiä. Vapaa sisäänpääsy. Sekä musiikkiesitykset ja kirjakeskustelut striimataan Maunula-talon kanavissa.

HUOM! Tapahtumassa edellytetään koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen näyttämistä ovella. Metsäpurosalissa on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.