Sonja Löfgren-Birch & Suvi Mannonen

Sonja Löfgren-Birch - We LIngered There & Suvi Mannonen - A sottovoce da Venezia
24.11 – 19.12.2021
Galleria Duetto, Kalevankatu 15, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

24.11 – 19.12.2021

Paikka

Galleria Duetto, Kalevankatu 15, Kamppi, Helsinki
Galleria Duetto
Kalevankatu 15
Kamppi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Sonja Löfgren-Birch - We LIngered There & Suvi Mannonen - A sottovoce da Venezia

Sonja Löfgren-Birch:

"Istun työpöytäni ääressä purkutuomion saaneessa teollisuuskiinteistössä Tukholman pohjoispuolella. Seinälle olen teipannut näyttelyyn tulevia teoksia. Nyt kuluneen vuoden ajatukset pitäisi koota ja kiteyttää. 

Enemmän kuin koskaan aiemmin tekemisen ja olemisen epämääräinen prosessi on ohjannut aihetta. Olen työskennellyt pysähtyneessä ajassa, vältellen väkijoukkoja, pyöräillen ja kävellen lähiympäristössäni. Tarkensin katseeni lähelle, etsien muotoja ja värejä. Arkistosta kaivelin muistoja muusta maailmasta. "

Suvi Mannonen:

"A sottovoce da Venezia (kuiskaus Venetsiasta). Entiset elämät ja omat mystiset kokemukset ja jokin ihmeellinen kaukokaipuu Italiaan, erityisesti Venetsiaan, on ollut lähtökohtana tässä näyttelyssä.

Reinkarnaatio eli jälleensyntyminen on aiheena kiehtova. Se voi olla tuntemus tai sisäistä tietoa, jota vahvistavat nykyisen elämän selittämättömät tavat, taipumukset ja kiinnostus tiettyihin asioihin. Jokin tietty maa tai paikka voi tuntua hyvin tutulta. Ihminen, jonka kanssa juttelet ensimmäistä kertaa, voi vaikuttaa läheiseltä ystävältä vuosien takaa. Myös jokin vahva kokemus voi laukaista tarkkoja muistikuvia tai oivalluksen menneestä, joka ei ole tässä elämässä tapahtunutta."

Galleria Duetto

24.11.-19.12.2021 ti-pe klo 11-17, la-su klo 12-16

Vapaa pääsy

Kuva: Galleria Duetto