Itsenäisyyspäivän luisteluetkot

Ogelin ulkojäillä kuullaan energinen sekoitus uusia hittejä ja vanhoja klassikoita, jotta porukalla olisi mahdollisimman viihtyisä sunnuntai-iltapäivä
Su 5.12.2021, klo 18.30 – 20.30
Oulunkylän tekojääkenttä, Käskynhaltijantie 11, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Su 5.12.2021, klo 18.30 – 20.30

Paikka

Oulunkylän tekojääkenttä, Käskynhaltijantie 11, Oulunkylä, Helsinki
Oulunkylän tekojääkenttä
Käskynhaltijantie 11
Oulunkylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

DJ RNo on yksi Suomen kovimmista klubi-DJ:stä, joka on 15-vuotisen uransa aikana kiertänyt lähestulkoon koko Suomen ja piipahtanut myös Baltiassa ja Pohjoismaissa useita kertoja, unohtamatta muutamia USAn keikkoja. Suurimpana yksittäisenä saavutuksena mainittakoon 2. sija DJ SM-kisoissa vuonna 2012. 

Tällä hetkellä DJ RNo kiertää omien klubikeikkojensa lisäksi SAARAn kiertue-dj:nä. RNo on aiemmin kiertänyt myös useamman vuoden Redraman ja Isac Elliotin mukana. Helsingissä koko ikänsä eläneen RNo:n kiinnostus dj-urasta alkoi, kun isoveljensä osti ensimmäiset vinyylilevysoittimet 90-luvun loppupuolella. RNo treenaili isoveljen laitteilla jonkin aikaa harrastusmielessä. Varsinainen kipinä syttyi kun RNo hankki omat dj-tarvikkeet kesällä 2004. DJ-ura kiilsi silmissä ja vuoden treenaamisen jälkeen tuloksena oli ensimmäinen klubikeikka, minkä jälkeen loppua ei ole näkynyt. 

Mieleenpainuvimmat keikkamuistot ovat jättifestivaali VG-Lista Oslossa ja ensimmäinen keikka USAssa. RNo on myös lämmitellyt maailmankuuluja artisteja joihin lukeutuvat mm. Jason Derulo, Pink, Sean Kingston, Ice Cube, Xzibit, Brick & Lace, Sisqo ja Coolio.