Maunula Punk

Maailma palaa normaaliin: haudoista nousevat muumiot valtaavat Maunulan kylmät kadut, ja Maunula-talolla soi jälleen apokalypsin soundtrack.
La 4.12.2021, klo 18.00 – 23.45
Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

La 4.12.2021, klo 18.00 – 23.45

Paikka

Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Maunula, Helsinki
Maunula-talo
Metsäpurontie 4
Maunula
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Lähes päivälleen kahden vuoden pandemiatauolta palaava Maunula Punk jatkaa siitä mihin edellinen jäi. Ydinlatauksen lailla soittavat punk- ja hardcore-yhtyeet tekevät selvää jälkeä niistä onnettomista joulunodottajista, jotka tälle ilmaiselle ja ikärajattomalle keikalle ovat erehtyneet.

HUOM! Tapahtumassa edellytetään koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen näyttämistä ovella. Metsäpurosalissa on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

---
TEINI-PÄÄ
Kovassa nosteessa olevan energinen nössöpunk-bändi Helsingistä, jonka musiikissa ihastutaan ja erotaan suurkaupungin yössä.

---
KOHTI TUHOA
Viime vuosien kohutuin hardcore-superkokoonpano on kiertänyt ulkomaat moneen kertaan ja myynyt enemmän levyjä kuin moni takavuosien porilainen rock-yhtye yhteensä. Jos et ole koskaan jäänyt hurrikaanin silmään, voit kokea saman ilmaantumalla KT:n keikalle. Hengissä selvinneet lasketaan veiston maikan sormilla. 

---
STINKBIRD
Helsingin klubeilla ahkerasti keikkaileva Stinkbird yhdistelee musiikissaan näppärästi 70–80-lukujen
taitoksen jälkipunkkia rämisevään garageen. Olitko bändin ensimmäisellä keikalla, kaduilla kysellään. Ainakin Maunula Punkin keikka kannattaa tulla todistamaan. 

---
AUS TEARS
Koleaa elektronista post-punkia ja viileää estetiikkaa tykittävä Aus Tears on myös kaupungin sykkeessä viihtyneille tuttu nimi. Jos et ehtinyt 80-luvun goottiklubeille, on aika korjata asia Maunulassa! 

---
VIIMEINEN RÄJÄHDYS
Illan nuorinta verta esityksessään valuttaa Viimeinen Räjähdys. Livetallenteiden perusteella kenties Sielun Veljiin kallellaan oleva rytmiräjähdys tulee taatusti olemaan tulevien vuosien puhutuimpia kokoonpanoja. 

--------
Yhteistyössä Maunula-talo ja Pohjoinen Klubi.  

Kuva: Mikko Heikkonen