CLEDOS (live)

Cledos ikärajaton keikka Tiivistämöllä lauantaina 23.10.!
La 23.10.2021, klo 18.00 – 21.00
Tiivistämö, Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

La 23.10.2021, klo 18.00 – 21.00

Paikka

Tiivistämö, Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, Sörnäinen, Helsinki
Tiivistämö
Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1
Sörnäinen
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Nuoret

Muut tiedot

+358 9 310 45812

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Cledos on yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista. Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet Cledoksesta yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä. Energisestä esiintymisestään ja esimerkiksi Made in Italy, TÄNKAA, KYSYMYS ja KILO -kappaleistaan tunnettu Cledos julkaisi listaykköseksi nousseen ja platinarajan ylittäneen CEISSI-debyyttialbuminsa sekä samannimisen lyhytelokuvan elokuussa 2020. Tyylikäs lyhytelokuva nosti albumin kaikkien huulille ja kokonaisuus toi artistille ehdokkuuden Emma Gaalan Vuoden artisti -kategoriassa. Aikaisempina vuosina Cledos on huomioitu Vuoden tulokas ja Vuoden rap/r’n’b -ehdokkuuksilla. 

Cledosta lämmittelee energinen joukko nousevia artisteja:

DJ FunkID

Nupe (ft. BNMaza)

Lorenzo

Kunta (ft LukaBo

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtuma on päihteetön ja suunnattu alaikäisille. Yleisöä otetaan sisään tapahtuman aikaisten rajoitusten mukaan. 

Tiivistämö noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä tapahtumissamme. Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, ole yhteydessä paikan päällä olevaan henkilökuntaan tai tapahtuman järjestäjään.