Hannan stagella tapahtuu - Musapaja

Tervetuloa Stadin asukastalo Hannaan musisoimaan! Hannan Kesäkahvilassa on kaikenlaista musaohjelmaa keskiviikosta perjantaihin.
Ke 4.8.2021, klo 11.00 – 15.30
Stadin asukastalo Hanna, Sturenkatu 12, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ke 4.8.2021, klo 11.00 – 15.30
Loading...

Paikka

Stadin asukastalo Hanna, Sturenkatu 12, Alppiharju, Helsinki
Stadin asukastalo Hanna
Sturenkatu 12
Alppiharju
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Tervetuloa Stadin asukastalo Hannaan musisoimaan! Hannan Kesäkahvilassa on kaikenlaista musaohjelmaa keskiviikosta perjantaihin. Osallistuminen tapahtumaan on maksuton sekä kaikille avoin!

Musiikkiviikko tarjoaa keskiviikkoisin musapajaa, joka sisältää riimiringin, lauluntekoa sekä paljon kaikkea musiikkiaiheisia leikkejä ja muuta kivaa.

Torstaisin terassilla lauletaan yhteislauluja, improvisaatio lauluja ja päivän päätteeksi lava on vapaa. Lavalla voi esittää runoja, laulaa lauluja, ja soittamaan pääsee vaikka bändin kanssa! Talon puolesta löytyy sähkökitara, sähköbasso, mikkejä, sekä loota (pieni rumpusetti, joka sisältää basarin, hi hatin ja snaren). Jos haluat, voit tuoda oman soittimen ja näyttää taitosi!

Perjantaisin vuorossa on vaihtuvia live-esityksiä.

Onko sinulla oma esitys-, työryhmän kanssa performanssi, runoja, näytelmiä, tai bändi jonka kanssa haluaisit päästä esiintymään jonakin perjantaina? Ota meihin yhteyttä 09 310 41010 ja kerro millainen esitys sinulla olisi, niin sovitaan sinulle tai sinun työryhmälle oma keikkapäivä!

Keskiviikkoisin klo 11-15.30: Musapaja

Torstaisin klo 11-15.30: Yhteis-ja improlauluja, Open stage

Perjantaisin klo 13-15.00: Vaihtuvia esityksiä   

---

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat
mahdollisia. 

Tervetuloa!