Vapaaehtoiseksi palstalle

Keskiviikkoisin ohjattua palstatoimintaa vuoroviikoin Lapinlahdessa ja Pihlajamäessä. Yhteislähtö klo 10 Hannasta. Voit tulla palstalle myös suoraan.
Ke 18.8.2021, klo 12.00 – 15.00
Stadin asukastalo Hanna, Sturenkatu 12, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ke 18.8.2021, klo 12.00 – 15.00
Loading...

Paikka

Stadin asukastalo Hanna, Sturenkatu 12, Alppiharju, Helsinki
Stadin asukastalo Hanna
Sturenkatu 12
Alppiharju
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Asukastalotyön yksiköllä on kolme yhteisöllistä viljelypalstaa, jotka sijaitsevat Lapinlahdessa, Pihlajamäessä ja Oulunkylässä. 

Haemme vapaaehtoisia Lapinlahden ja Pihlajamäen palstoille!

Lapinlahden palsta sijaitsee meren äärellä, kulttuurihistoriallisesti arvostetun entisen Lapinlahden sairaalan alueella, osoitteessa Lapinlahdenpolku 8.

Paikalle pääsee mukavasti mm. raitiovaunu 8:lla, jonka Marian sairaalan pysäkki on lähimpänä palstaa. Pysäkiltä on n. 500 m kävelyä perille.

Viljely on luonnonmukaista viljelyä. Toimintaa ylläpitää alueella Pro Lapinlahti ry.

Pihlajamäen palsta sijaitsee 1960-luvulla rakennetun luonnonläheisen ja arkkitehtuurisesti palkitun asuinalueen sydämessä, Rapakivenkujan päässä olevan kääntöpaikan läheisyydessä.

Paikalle pääsee helposti mm. busseilla 70 ja 71, joista Pihlajamäen koulujen pysäkki on lähinnä. Pysäkiltä on lyhyt kävelymatka palstalle.

Kehä I:n ja Pukinmäen juna-aseman läheisyys tekee Pihlajamäen palsta-alueesta sujuvasti tavoitettavan myös monella muullakin tavoin kulkien.

Toimintaa ylläpitää alueella Rapakivenkujan palstaviljelijät ry. 

Kesäisin palstoilla on tiedossa mm. kitkemistä, kastelua, auringonpaisteesta nauttimista ja hyvää oloa hyötyliikuntaakaan unohtamatta. Palstan antimia voi pienissä määrin ottaa myös omaan käyttöön.

Palstatoiminnassa ovat mukana vapaaehtoiset ja Hannan puutarhatiimi. 

Ystävälliset yhteydenotot viljelyohjaaja eija.nyman@hel.fi.

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat
mahdollisia. 

Tervetuloa!   

Kuva: Teemu Kontkanen