Retki Malmin hautausmaalle

Suomen suurimmalla hautausmaalla koemme sisäisen rauhan. Retken aikana käymme julkisuuden henkilöiden haudoilla ja tutustumme historiaan.
Ti 28.9.2021, klo 11.00 – 14.30
Stadin asukastalo Vuosaari/ryhmä- ja yhteisötyö, Mustalahdentie 10, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ti 28.9.2021, klo 11.00 – 14.30

Paikka

Stadin asukastalo Vuosaari/ryhmä- ja yhteisötyö, Mustalahdentie 10, Vuosaari, Helsinki
Stadin asukastalo Vuosaari/ryhmä- ja yhteisötyö
Mustalahdentie 10
Vuosaari
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Englanti, Suomi, Ruotsi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Malmin hautausmaa: Hiljaisuutta, sisäistä rauhaa, kaunista hoidettua luontoa, mielenkiintoista historiaa. Lähde kanssamme kävelykierrokselle pitkän historian omaavalle Suomen suurimmalle hautausmaalle. Hautausmaalla kauniin hoidetun luonnon ympäröimänä voimme rauhoittua ja kokea sisäistä rauhaa.

Kävelykierroksen aikana käymme julkisuudesta tunnettujen henkilöiden haudoilla mm. Ansa Ikonen, Tauno Palo, Armi Aavikko, Tapio Rautavaara ja Elis Ask. Käymme myös sankarihaudoilla.

Matka Hautausmaalle tehdään julkisilla (HSL, B-vyöhyke, omakustanteinen).

Lähtö retkelle tapahtuu Asukastalo Vuosaaresta ti 28.9. klo 11.00. Retkeltä palaamme n. klo 14.30. Ilmoittautuminen ja tiedustelut retkelle viimeistään 27.9. puh. 09 310 73249, tai asukastalolla, avoinna ma-pe klo 9-16. Retkelle on mahdollista osallistua saapumalla suoraan Pihlajamäentien sisäänkäynnille, pääportille klo 11.30.

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaupunkilaisten avoimia harrastus ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. 

Kuva: Kalle Sandqvist