Elina Holley: Näkymättömiä yhteyksiä

Taiteilija Elina Holley on inspiroitunut puiden salaista elämästä. Teosten kiehtovat graafiset muodot hehkuvat kirkkain värein ja antavat tilaa tutkinnalle. Hol
1 – 30.9.2021
Kind of Green, Helsinginkatu 16, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

1 – 30.9.2021

Paikka

Kind of Green, Helsinginkatu 16, Kallio, Helsinki
Kind of Green
Helsinginkatu 16
Kallio
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Muut tiedot

info@kindofgreen.fi
+358 40 414 0059
Verkkosivu
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Taiteilija Elina Holley on inspiroitunut puiden salaista elämästä. Teosten kiehtovat graafiset muodot hehkuvat kirkkain värein ja antavat tilaa tutkinnalle. Holley uskoo, että metsä voi auttaa ymmärtämään näkymättömiä yhteyksiä, jotka vaikuttavat elämän suuntaan.

"Kaukaa katsottuna tuuli saa metsän aaltoilemaan kuin vihreä valtameri. Kuulostaa paperihuiskan kahinalta, kun lehdet koskettavat toisiaan. Maan alla, katseiltamme kätkettynä, puut kommunikoivat keskenään ja lähettävät tarvittaessa toisilleen varoituksia. Kyseessä on mykorritsa verkosto, puun juuren ja sienirihmaston muodostama molemmille hyödyllinen symbioosi, josta tiedämme yllättävän vähän. "

Elina Holleyn teoksia ollut esillä muun muassa 600 000 vierailijan LUX Helsinki valotaidetapahtumassa ja pohjoismaiden suurimmalla muotoilufestivaalilla, Helsinki Design Weekillä. Kirkkaat väriyhdistelmät, kiehtovat sommitelmat, joissa on tummia vivahtita ovat hänelle ominaista. Teokset saattavat vaikuttaa leikkisiltä ja eleganteilta, mutta ne käsittelevät tyypillisesti ihmisten kompleksisia identiteettejä ja monimutkaista suhdetta luontoon.

Kind of Green

1.-30.9.2021 ma-pe klo 12-18, la klo 12-16

Vapaa pääsy

Kuva: Kind of Green (c) Elina Holley