Retki Fallkullan kotieläintilalle

Maalaisidylliä kotieläimineen: lampaat, vuohet, lehmät ja hevoset. Fallkulla on mainio retkikohde koko perheelle lastenvaunuineen. Tilalla on viihtyisä kahvila.
To 8.7.2021, klo 10.30 – 14.00
Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

To 8.7.2021, klo 10.30 – 14.00

Paikka

Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Oulunkylä, Helsinki
Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone
Larin Kyöstin tie 7
Oulunkylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Englanti, Suomi, Ruotsi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Teemme Oulunkylän Seurahuoneelta retken Fallkullan kotieläintilalle: maalaisidylliä, peltoja, kotieläimiä, lapsille sekä aikuisille.

Fallkullan kotieläintilalla voit kokea maalaisidyllin kaupunkiympäristössä. Tilalla voi seurata erilaisten kotieläinten (mm. lampaiden, vuohien, lehmien, kanojen ja hevosten) elämää. 

Fallkullan kotieläintila on mielenkiintoinen retkikohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Maasto on helppokulkuista ja turvallista pienillekin kävijöille.

Retken aikana nautimme Oulunkylän Seurahuoneen tarjoaman kahvin/mehun pikkueväineen. Tilan viihtyisästä kahviosta voi ostaa lisäevästä niin halutessaan.

Matka Fallkullaan tehdään julkisilla (HSL, B-vyöhyke, omakustanteinen).

Kokoontuminen ja lähtö retkelle tapahtuu Oulunkylän Seurahuoneelta torstaina 8.7. klo 10.30. Retkeltä palaamme n. klo 14. 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut retkelle viimeistään keskiviikkona 7.7. puh. 09 310 40912, oulunkylan.seurahuone@hel.fi tai Oulunkylän Seurahuoneen toimisto, avoinna ark. 9-16.

- - - - - 

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Tervetuloa!

Kuva: Lauri Rotko