Fallkullan kahvila Kilikuppila

Kahvila Kilikuppila on avoinna 7.6.–8.8. klo 10.00–15.00 (25.–27.6. suljettu).
7.6 – 8.8.2021
Fallkullan kotieläintila, Malminkaari 24, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

7.6 – 8.8.2021

Paikka

Fallkullan kotieläintila, Malminkaari 24, Malmi, Helsinki
Fallkullan kotieläintila
Malminkaari 24
Malmi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Lapsiperheet
Nuoret

Kielet

Suomi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Kahvila Kilikuppila on Fallkullan kotieläintilan ylläpitämä kahvila.

Kahvila on osa Fallkullan nuorisotoimintaa ja nuoret ovat aktiivisesti mukana kahvilan pyörittämisessä. Kahvilavalikoimaan kuuluvat leipomotuotteet, jäätelö ja virvoitusjuomat. Myös vegaanisia- ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kahvilassa ei ole tarjolla lounasta.
Asiakaspalvelua ja työelämätaitoja

Nuorisotyö on suuressa roolissa kahvilatoiminnassamme. Fallkullan aktiivinuorista on muodostunut ryhmä, jonka jäsenet oppivat mm. työelämätaitoja ja asiakaspalvelua pitäessään kahvilaa. Kahvilanpidolla keräämillään varoilla ryhmä on hankkinut Fallkullaan mm. minisiat Luken ja Laten, Qina-ponin, erilaisia eläintenhoitotarvikkeita ym. Kahvilanpito on myös mahdollistanut ryhmän opintomatkan Ruotsiin kuninkaallisiin talleille sekä muita yhteisiä retkiä Suomessa.
Olemme kesällä auki joka päivä

Kesäkausina Kilikuppilassa riittää runsaasti asiakkaita. Jo usean vuoden ajan kahvilaan on ollut mahdollista palkata 15–17-vuotiaita kesätyöntekijöitä. Heidän ansiostaan kesäkahvila on auki kesäkuukausina päivittäin. Samalla nuorilla on mahdollisuus oppia monia kahvilanpito- ja työelämätaitoja. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus suorittaa työn ohella opinnollistamispisteitä jatko-opintoja ja tulevia työpaikkoja ajatellen.

Kahvila on avoinna syys-, talvi, ja kevätkausina vain sunnuntaisin. Kesäkausina kahvila on avoinna päivittäin. Kahvilatila ei ole vuokrattavissa.
Tervetuloa Kilikuppilaan!