Retki Malmin hautausmaalle

Suomen suurimmalla hautausmaalla on kaunista luontoa, jossa koemme sisäistä rauhaa. Käymme myös julkisuuden henkilöiden haudoilla ja tutustumme historiaan.
To 24.6.2021, klo 10.30 – 14.00
Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

To 24.6.2021, klo 10.30 – 14.00

Paikka

Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Larin Kyöstin tie 7, Oulunkylä, Helsinki
Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone
Larin Kyöstin tie 7
Oulunkylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Englanti, Suomi, Ruotsi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Oulunkylän Seurahuoneelta tehdään retki Malmin hautausmaalle: hiljaisuutta, sisäistä rauhaa, kaunista hoidettua luontoa, mielenkiintoista historiaa.

Lähde kanssamme kävelykierrokselle pitkän historian omaavalle Suomen suurimmalle hautausmaalle, jopa Pohjoismaiden suurimmalle. Hautausmaalla kauniin hoidetun luonnon ympäröimänä voimme rauhoittua kokien sisäistä rauhaa.

Kävelykierroksen aikana käymme julkisuudesta tunnettujen henkilöiden haudoilla mm. Ansa Ikonen, Tauno Palo, Armi Aavikko, Kullervo Linna, Tapio Rautavaara ja Elis Ask.

Halutessaan kävelykierros on mahdollista tehdä lyhennettynä.

Matka Hautausmaalle tehdään julkisilla (HSL, B-vyöhyke, omakustanteinen).

Kokoontuminen ja lähtö retkelle tapahtuvat Oulunkylän Seurahuoneelta torstaina 24.6. klo 10.30. Retkeltä palaamme noin klo 14. 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut retkelle viimeistään ke 23.6. puh. 09 310 40912, oulunkylan.seurahuone@hel.fi tai Oulunkylän Seurahuoneen toimisto, avoinna ark. 9-16.

- - - - -

Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. 

Tervetuloa!

Kuva: Kalle Sandqvist