Helsinki Design Week 2021

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jossa näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja
9 – 19.9.2021
Helsinki
http://www.helsinkidesignweek.com

Päivä ja aika

9 – 19.9.2021

Paikka

Helsinki, Vironniemi
Helsinki
Vironniemi
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Järjestäjän tiedot

Hinta

http://www.helsinkidesignweek.com

Kuvaus

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jossa näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri.

Helsinki Design Week järjestetään syyskuussa 2021 kaupungilla ja verkossa. Päätapahtumat vierailevat Aleksanterinkadulla, Glasshouse Helsingin tiloissa. HDW levittäytyy rakennuksen toiseen, kolmanteen ja neljänteen kerrokseen. Luvassa on näyttelyjä, keskustelutilaisuuksia ja juhlia, mahdollisuus tehdä ostoksia sekä Lasten Designviikon ohjelmaa.

Tämän vuoden päänäyttely on U-joints. Kyseessä on Andrea Caputon ja Anniina Koivun arkkitehtuurissa ja muotoilussa käytettäviä liitoksia tutkiva projekti, jonka neljäs osa “Knots & Knits” esitellään yleisölle Helsingissä ensimmäistä kertaa.

Toinen ohjelmakokonaisuus on Tulevaisuuden toimisto -installaatioiden sarja. Kulunut vuosi on muuttanut tapaa tehdä toimistotyötä, kenties lopullisesti. Tarve kohdata ihmisiä ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään. Tuleeko toimistoista entistäkin tärkeämpiä kokoontumispaikkoja, joissa kokea yhteenkuluvuutta, vaihtaa ajatuksia ja kehittää uutta?

Covid-19-pandemiasta johtuva poikkeustilanne jatkuu ja tämä on otettu huomioon syyskuun tapahtumien suunnittelussa.

Helsinki, Internet
9.-19.9.2021

Kuva: Helsinki Design Week (c) Aleksi Poutanen