Pariisin Kevät

Kotimaisen elektrorockin suunnannäyttäjä Pariisin Kevät ilahduttaa keikkakokemuksia ikävöiviä konsertoimalla Kulttuuritalolla joulukuussa.
Pe 3.9.2021, klo 20.00
Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki
alk. 35€

Päivä ja aika

Pe 3.9.2021, klo 20.00

Paikka

Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Alppiharju, Helsinki
Kulttuuritalo
Sturenkatu 4
Alppiharju
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Englanti, Suomi, Ruotsi

Järjestäjän tiedot

Hinta

alk. 35€

Kuvaus

Kotimaisen elektrorockin suunnannäyttäjä Pariisin Kevät ilahduttaa keikkakokemuksia ikävöiviä konsertoimalla Kulttuuritalolla joulukuussa.

Pariisin Kevät alkoi vuonna 2006. Ensimmäinen single ”Samoilla raiteilla” ilmestyi vuonna 2007 ja Vuonna 2008 julkaistu “Meteoriitti”-debyyttialbumi esitteli laajemmalle yleisölle tämän Arto Tuunelan sooloprojektin, joka kasvoi kokonaiseksi bändiksi vuoden 2010 Ilosaarirockissa, jossa yhtye soitti debyyttikeikkansa n. 10 000 hengelle. Tämän jälkeen Pariisin Kevät on noussut porras kerrallaan kohti terävintä huippua myös livebändinä.

Pariisin Kevään vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi Meteoriitti sekä vuonna 2013 julkaistu Jossain on tie ulos ovat ylittäneet kultalevyrajan, Astronautti (2010) sekä Kaikki on satua (2012) ovat myyneet platinaa.

Pariisin Kevät on julkaissut yhteensä seitsemän albumia, joista 2017 julkaistu Kuume nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle.

Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

Kulttuuritalo
3.9.2021 klo 20

Liput alkaen 35€ Ticketmasterista

Konserttiin myydään peruslippujen lisäksi myös show & dinner -pakettia.

Konsertissa on huomioitu vallitseva koronatilanne ja tapahtumasta tehdään mahdollisimman turvallinen viranomaissuosituksia noudattaen. Jokaisella konserttivieraalla on istumapaikka, jonka voi valita joko numeroimattomasta, ikärajattomasta anniskelukatsomosta tai numeroidusta, ikärajattomasta yläkatsomosta. Seurueiden väliin jätetään riittävät turvavälit.