Joulun ihka oikeat sävyt

varjoteatteri
Ke 22.12.2021, klo 18.00 – 18.35
Vallilan kirjasto, Päijänteentie 5, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ke 22.12.2021, klo 18.00 – 18.35

Paikka

Vallilan kirjasto, Päijänteentie 5, Vallila, Helsinki
Vallilan kirjasto
Päijänteentie 5
Vallila
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Lapset (ikäryhmät)

Kielet

Suomi

Muut tiedot

vallilan_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85055

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

VARJOTEATTERIESITYS

Esittäjä: Elviira Davidow

AIKA: 22.12.2021 KLO 18.00 PAIKKA: Vallilan kirjasto, Kajava-Sali, Päijänteentie 5, Helsinki

Kesto noin 35 min., yli 5 v.

”Jos vaikka liidät maailman tuulissa vapaana kuin lintu, niin joulu pyydystää sinut haaviinsa ja kuljettaa sinut kotiin tavalla tai toisella.”

Näin pohtii kuusivuotias Nelu, joka on 8-henkisen ”Kummalan” perheen kuopus. Peiliniityn perhe on nimennyt itse itsensä Kummaloiksi, koska pitävät itseään niin kummina. Perheessä on kuusi lasta, joista kaikki ovat kotoisin ihan eri maista ja kulttuureista ja kaksi äitiä, joista kummallakaan ei ole kovinkaan paljon järkeä päässä. Koko perhe rakastaa sirkusta niin paljon, että he ovat perustaneet oman ihmispyramideja tekevän kiertueryhmänsä, jossa on mukana myös kolme koulutettua lintua: kana Miranda, fasaani Magda ja riikinkukko Melissa. Mutta eniten Kummaloita he ovat mielestään koska he eivät ikinä muista joulua ennen kuin joulu muistuttaa itsestään!

Näin alkaa varjoteatteritarina Kummalan perheen joulusta, joka on täynnä hälinää, höpöilyä, rakkautta ja sirkusta. Tämä elävällä musiikilla höystetty kuvien ilottelu kuljettaa yleisönsä valon ja varjon lumoavaan maailmaan. Kuulemme kuusi eri joulutarinaa, jotka tulevat eri puolilta maailmaa, mutta joissa kuitenkin on jotain samaa…

Ala-asteen pienimmille suunnattu varjoteatteri- ja musiikkiesitys soveltuu hyvin koko perheelle. Varjoteatterin mystinen kauneus tempaa mukaansa niin perheen pienimmät kuin aikuisenkin yleisönsä. Kesto noin 35 minuuttia.

YHTEYSTIEDOT: Yhteiset Lapsemme ry, puh. 0503782463, irma.marttinen@yhteisetlapsemme.fi