Laulunkirjoittajien ilta

Pop & Jazz Konservatorion laulunkirjoittamista opiskelevat oppilaat kertovat biisinteosta, säveltämisestä ja lyriikoiden kirjoittamisesta sekä esittävät omaa tuotantoaan akustisesti.
Ke 27.10.2021, klo 18.00 – 19.00
Oulunkylän kirjasto, Kylänvanhimmantie 27, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ke 27.10.2021, klo 18.00 – 19.00

Paikka

Oulunkylän kirjasto, Kylänvanhimmantie 27, Oulunkylä, Helsinki
Oulunkylän kirjasto
Kylänvanhimmantie 27
Oulunkylä
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Muut tiedot

oulunkylan_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85064

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Laulunkirjoittajien illan aikana Pop & Jazz Konservatorion laulunkirjoittamista opiskelevat oppilaat kertovat biisinteosta, säveltämisestä ja lyriikoiden kirjoittamisesta sekä esittävät omaa tuotantoaan akustisesti.

Illan esiintyjinä ovat Inke Launi ja Hanna Kankaala.

Inke Launi on pohjoisesta ponnistava laulaja-lauluntekijä, joka tekee muusikon opintoja Helsingin Pop & Jazz Konservatoriolla. Lauluntekijänä Inke Launi on runoilija ja tarinankertoja, joka kietoo myrskytuulet ja metsän yllä tanssivat linnut melankolisen kauniiksi sävellyksiksi. Inke Launin musiikkia on verrattu esimerkiksi Antti Autioon ja Scandinavian Music Groupiin. Inke Launin ensimmäiset julkaisut ovat parhaillaan työn alla. Julkaisuaikataulua voit seurata Instagram-tililtä @inkelauni.

Hanna Kankaala on alunperin oululainen laulaja ja lauluntekijä. Kankaala tekee herkkää ja puhuttelevaa pop-musiikkia. Kappaleissa voi kuulla tarttuvia, mutta samaistuttavia melodioita ja rohkeita tarinoita. Ensimmäinen single Tähtisilmä julkaistiin toukokuussa ja se kertoo Hannan omasta lapsuudesta turvattomassa kodissa. 1.10. julkaistu toinen single Kivikaudella pohtii ihmisolemusta ennen ja nyt. Musiikista löytyy niin orgaanista kuin modernia soundia, päällimmäisenä kuitenkin Hannan koskettava lauluääni ja tulkinta.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Kuva: unsplash.com / Kati Hoehl

Muut kuvat: Inke Launi ja Hanna Kankaala

Oulunkylän kirjasto